A hatósági áras csirkefarhát az elmúlt 32 év néphülyítésének a csúcspontja?
Figyelt kérdés
Nem tudom ezt a kormányzásnak nevezett dolgot meddig lehet még lejjebb fokozni anélkül, hogy a társadalom észbe kapna.2022. jan. 20. 13:12
1/9 anonim válasza:
Valaki túl hülye volt és akart még 1-2 kisnyugdíjas szavazatot. Nem szóltak rá, hogy sose nyomja fullba a kretént. Valószínűleg már azóta kapott ananászt a seggébe, de mostmár nem vonhatják vissza presztízs veszteség nélkül a farhát hatósági árazását.
2/9 anonim válasza:
nem ez egy okos döntés, végre hetente 3 szor lehet farhát az asztalomon, illetve lehet 16 fok a lakásban hála a rezsicsökkentésnek, sose éltem még ilyen jól.
ÁJLÁVJÚVIKTOR.
Erzsike vagyok 82 éves
4/9 anonim válasza:
Csirkafarhat >>> februartol sorban fognak allni erte az emberek ... felfogjak vasarolni es kesobb hianycikk lesz. Protekcioval lehet majd csak hozzajutni. Szoval nem kell itt ironizalni, te is venni fogsz es csinalsz majd egy jo csirkehusi levest :)
5/9 anonim válasza:
#4 Azért vásárolják fel, mert 50 forinttal olcsóbb lesz? Mented a menthetőt? :D
6/9 anonim válasza:
Lelketlenség szegény embereken viccelődni. A csirke far‑hát 289/kg, a csirkemellfilé 2099/kg, és amin nincs ársapka: sertés húsos-csont 599/kg. Utóbbi árára kíváncsi vagyok, mennyi lesz februártól?
7/9 szántóvető válasza:
6-ezek a szegényemberek döntik el a választást akik örülnek az olcsó csirkeseGnek.
a fidesz farhátkampánya célt fog érni,hála a Nagy Nemzeti Farhátprojektnek.
8/9 a fidesz komcsi párt válasza:
Magyarország egy rossz vicc.
9/9 anonim válasza:
Orbán féle stratlgia:
Szegényítsd el a népet, aztán vásárold meg egyzsák krumplival.
Később már meglehet őket venni csonttal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!