Orbán Viktor szereti a csirkefarhátat?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 22:51
2/10 anonim válasza:
Persze, ő a nép egyszerű gyermeke. Szolid életet él, átérzi azoknak a helyzetét, akiknek másra nem futja. Ja nem.
3/10 anonim válasza:
Én ettem, mert voltam olyan helyzetben, de Orbán azt sem tudja, hogy az mi fán terem. Mint ahogy a munkáról sincs halvány fogalma se, mert életében nem dolgozott semmit, csak élősködött.
4/10 anonim válasza:
Nem hiszem, ő kiadós koszton él, a gój kutyáknak való a farhát.
5/10 Magyarország jobban teljesít válasza:
Csirkepörkölt!
6/10 anonim válasza:
Pont úgy fest, mint aki csirkét eszik.
Lassan beszorul az ajtónyílásba..
7/10 anonim válasza:
Szerintem igen. De az biztos, hogy ő a mi nagy hősünk. Bátran szembeszáll Brüsszellel és Soros Györgyékkel. Nagyon bátor, nemes lelkű, hősies, én a mese szereplők közül Son Gokuhoz tudnám őt leginkább hasonlítani, csak ő valóságos.
8/10 anonim válasza:
Utolsó, imádom a humoros embereket!
9/10 anonim válasza:
Nem, ő csak a marhát szereti. főleg mikor szavaznak.
10/10 anonim válasza:
Micsoda fejlődés?!(:-
Kádár idejében nálunk csak a kutya ette a farhátat!
Milyen (vissza)fejlődés ez???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!