Meddig lehet még butítani a magyar népet?

Azért, mert néhány tucat (vesztes) parasztnak - anélkül, hogy ezzel bármely földművest, állattenyésztőt megsértenék - nem tetszik az, hogy jön néhány szűk hónap, majd egy fellendülés, nem azt jelenti, hogy szar itt minden.
Mit tettél eddig a hazádért azon kívül, hogy a klaviatúra árnyékából kritizálsz? Na meg azon kívül hogy hőzöngsz, vagy legrosszabb esetben rendőrsorfalat dobálsz...
Ezen kell elgondolkozni!

"Mit tettél eddig a hazádért azon kívül, hogy a klaviatúra árnyékából kritizálsz? Na meg azon kívül hogy hőzöngsz, vagy legrosszabb esetben rendőrsorfalat dobálsz...
Ezen kell elgondolkozni!"
Rendőrsorfalat soha nem dobáltam, hiszen az nem fér bele a rendszer játékszabályaiba. Ellenben a kritika tudtommal - legalábbis egyelőre még - igen. És igazad van, gondolkodni kéne végre már, nem az előre szájbarágott szólamokat visszaidézgetni, és szentül hinni minden f*szságot, amit a kegyes vezér elénk hint.
Én például azzal is teszek a hazámért, hogy gondolkodom, önálló véleményt formálok, és az alapján kritizálok, így téve meg azt a minimális dolgot, amit az egyén megtehet egy 10milliós közösségben - tudom, ez a vezérhívőknek nehéz megérteni, hogy a kormányzat kritizálása akkor sem válik hirtelen nemzetellenes cselekedetté, ha annak élén már Viktorka van. Ha még sokan követnék ezt a példát - gondolkodik, véleményt formál, és ami sz*r meg baromság, arra kimondja, hogy az, még ha a neki amúgy szimpatikusabb oldal is csinálja/mondja, akkor sokkal előrébb tartana ez az ország.
Én a magam részét megtettem ez irányba, most már ideje lenne ha egyre többen tennék ugyanezt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!