Juszt Lászlót, vagy Vágó Istvánt tartjátok szélsőségesebb baloldalinak?
Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 11:00
A kérdező szavazást indított:
Juszt Lászlót.
Vágó Istvánt.
Egyformán mindkettőt.
19 szavazat
1/6 anonim válasza:
Egyiket sem. Mindkettő más nézetrendszerrel rendelkező ember. Vannak közös vonásaik és még több különböző.
Nem hinném, hogy megtapasztalhattál szélsőséges baloldali viselkedést. Amit mégis, az nem szélsőséges, sokkal inkább ismerethiányos lehetett.
3/6 mindentudó99 válasza:
Egyformàk de Juszt a gusztustalanabb
5/6 anonim válasza:
Tény, hogy mindkettő okos dolgokat mond, nem hülye ember egyik sem, de az én nézeteimhez képest erősen balra vannak, már-már mindkettő totál elfogulatlan baloldali, és semmit nem fogadnak el ami nem tőlük jön. Én meghallgatom mindkét oldalt, de inkább vagyok balközép beállítottságú - ezért is tartom erősnek, hogy ez a két ember, ha jobboldalról van szó, azonnal fröcsög mint a habzó szájú boxerkutyák. De mondom még egyszer amit mondanak, azok jók, csak túl elfogult.
6/6 anonim válasza:
Juszt, teljesen vàllalhatatlan. Szerintem, munkásőr felmenői voltak. Olyan, mint Vásàrhelyi Mària. Vágót, nèha meglehet hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!