A saját tulajdonú lakás preferálásában nincs különbség kormánypárti és ellenzéki szavazók közt?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert sokszor lehet hallani olyan ellenzéki kritikát, hogy nem kellene erőltetni minden áron a saját tulajdonú lakás szerzését különböző hitelekkel, hanem inkább bérlakásokra lenne szükség ott ahol ilyen jellegű probléma van, pl. a fővárosban a fiatalok esetén. Másrészről meg a kormánypárti médiában mondanak olyasmit is, hogy erre van szükség és identitása és kötődése is csak így lehet egy embernek, ha saját lakása van, bezzeg nyugaton a nagyvárosokban élőknek erre nincs lehetőségük, amit én egy kicsit túlzásnak tartok. Nagyon jó persze a saját lakás, de éppen ekkora jelentősége szerintem nincsen, mondom ezt kormánypárti szavazóként. Valamilyen köztes megoldásra lenne szükség, ahol a bérleti piac reális alternatíva lehet azoknak, akik nem tudnak önálló ingatlanhoz jutni, akinek meg minden vágya a saját lakás, az akkor azt valósítsa meg.2022. jan. 20. 10:13
1/4 anonim válasza:
A vége a lényeg...az, hogy ki akar saját lakást, ki pedig nem, az nem pártállás kérdése.
Egy Fidesz szavazó.
( Az esélyek nyilván sosem lesznek mindenki számára pont ugyan olyanok...)
2/4 anonim válasza:
Mindenki saját lakást akar az élete egy pontján, aki megteheti. Legkésőbb, mikor családot alapít. Nem kell jönni nyugattal, éltem nagyon sokat külföldön, aki megteheti, saját lakást vesz és pont.
3/4 A kérdező kommentje:
Londonban vagy Párizsban szerinted ki vesz saját lakást? Max vmi üzletember vagy valaki, aki nagyon sokat keres, egy átlagember szerintem nagyon nehezen.
2022. jan. 20. 15:05
4/4 anonim válasza:
Aki megteheti, az vesz, ennyi.
Itthon azzal indokolják, hogy a szabadgondolkodású felsőbbrendű nyugatiak nem AKARnak venni, mert nem olyan begyöpösödött maradiak mint a magyarok. Nem ez a helyzet. Aki megteheti, nyugaton is vesz. Csak a többség nem teheti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!