A balliberálisok tényleg még azt hiszik, hogy Mi Hazánk 1%-os minipárt? Nem látják, hogy mennyire jönnek föl?
Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 19:22
11/14 anonim válasza:
☑️ Szimplán csak nem akarják reklámozni, azért hogy a JOBBIKOS szavazókat megtartsák , az ő oldalukon (mint egy nagy ELLENZÉKI TÖMB)
☑️ Ha a JOBBIKOS szavazók megtudnák, vagy tudatosodna bennük ,hogy a JOBBIK ketté vált :
- BALLIK-ra és
- Mi Hazánk-ra
És hogy a Mi Hazánk erkölcsi vonala sokkal közelebb áll az eredeti 2010-es JOBBIKhoz, mint a mai 2022-es Gyurcsány párti "BALLIK".
☑️ Akkor avval nagyon sok ellenzéki (JOBBIKOS) szavazót veszítenének.
☑️ Ezért fen kell tartani azt a látszatot, hogy a Mi Hazánk egy 1%-os nevetséges/viccpárt.
12/14 anonim válasza:
a baloldal mindenkit alábecsül csak magát nem, 3 választást vesztettek sorban (úgy hogy a legutóbbi választáson az első 2 párt jobboldali volt) reálisan nézve, sok ex jobbikos Mi Hazánkos lett 2018 után, az oltási nézetük miatt is kapnak, és pár fideszes/nem szavazó is rájuk szavaz! szóval akárhogy nézem legalább 5-6% fog kapni (bár szerintem a 10-12% ra is nagy az esély)
13/14 hosaxx válasza:
A közvélemény kutatások mindegyike mutatja melyik erő hol áll. A mi hazánk nem éri el a parlamenti küszöböt. Ha be is jut önálló pártként semmi ráhatása sem lesz a törvényalkotásra még ha 10% lenne is. Ott tartanak még mint a jobbik 2018-ban, hogy majd egyedül kormányt vált. Ha valóban ellenzéknek tartaná magát és kormányt akarna váltani csatlakozott volna az összefogáshoz hisz a fidesz alkotta választás során csak összefogással lehet a fideszt leváltani. 2-szer már bebizonyosodott. Hol vannak a Mi Hazánk szakértői én csak Torockait, Dúrót, látom legtöbbet nyilatkozni ők mindenhez értenek. Tényleg vicc párt az egész.
14/14 anonim válasza:
Én jószívű vagyok a Mi Hazánkkal, akár a 2-3%-uk is meglehet, nem csak az 1%.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!