Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Csongrád-Csanád megyei 4-es...

A Csongrád-Csanád megyei 4-es választókörzet települései nyílt levélben fordultak Márki-Zay Péterhez. Azt kérték, hogy „az általa képviselt megosztó politikát” ne vigye be a településekre.Ez kissé morbid,nem?

Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 16:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
18%
Teljesen jogos!
2022. jan. 19. 17:40
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Miért hírértékű az, hogy a Fideszes polgármesterek nem akarják hogy a településükön kampanyoljon az ellenzék?

Féltik a hatalmukat, és most vergődnek, áldozatnak állítják be magukat.

Persze az Index vagy az Origo úgy adja le ez a "Hírt" hogy elfelejti megemlíteni azt az apró tényt, hogy ezek mind Fideszes polgármesterek.

Másik felháborító dolog pedig az, hogy úgy beszélnek mintha azokon a településeken csak és kizárólag Fideszes ember él, ott ellenzéki állampolgár nincsen.

2022. jan. 19. 18:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
12! Korrekció az Index vállalta, hogy csak fideszes polgármesterek kérik ezt.
2022. jan. 19. 19:45
 14/17 anonim ***** válasza:
13%

Én itt élek Csongrád-Csanád 4. választókörzetében.

Nem látom sok esélyét, hogy nyerne MZP a körzetben, így végképp nem értem, ennek a nyílt levélnek mi értelme volt.

Több lakossági fórumot is online nyomonkövettem, amit a körzetünkben tartott MZP (van, amin ott is voltam), de be kellett látnom, hogy nem kifejezetten van tisztában a körzet problémáival, inkább ugyanazokat a szlogeneket hangoztatta, mint az országjárása során. Barátokkal, ismerősökkel beszélve is azt látom, hogy hozni fogja Lázár a körzetet.

2022. jan. 19. 19:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

14! Ezt gondoltuk sokan az időközi önkormányzati választáson, aztán a rendesen is, és mégsem hozta a papírformát. MZP-nek MAKÓRA KELL koncentrálnia! Vásárhelyt fogja hozni, Makó, Makó és Makó! Az ott 23 ezer lakos, ha ott nyer a falvak nem vagy alig fognak számítani, négy éve is makón nyert Lázár, amúgy bukott volna.

Csak, hogy értsük Makó nem éppen egy Fidesz bástya hosszú évekig (94-től 2014-ig) Buzás Péter bevehetetlen szoci fellegvárként tartotta.

2022. jan. 19. 20:54
 16/17 anonim ***** válasza:
53%

Off topic.

15!

A 14-es válaszoló vagyok, makói. Ott voltam még augusztusban a Gloriusban tartott MZP-Mucsi vitán, szavaztam is az előválasztáson MZP-re 4x, rendkívül bizakodó voltam.

Az előválasztás után a Koronában tartott makói lakossági fórumán is részt vettem (megdöbbentem, azt hittem sokkal többen fognak eljönni), érdekelt, milyen perspektívát vázol fel, milyen területeket és megoldási lehetőségeket tart relevánsnak, illetve a végén lehetett kérdezni. Nekem csalódás volt. Érződött, hogy nem igazán van képben a Makót és vonzáskörzetét érintő problémákról, általánosságokról beszélt és szidta Lázárt. A feltett kérdésekre sem válaszolt érdemben. Számomra csalódás volt (többeknek is, akik akkor ott voltak).

Bár igaz, hogy Makó kifejezetten szoci fellegvárnak számított, de úgy látom, hogy mióta Fideszes vezetés van, sok, addig bizonytalan szavazót meg tudtak szólítani azzal, hogy 2014 óta rengeteget fejlődött a település. Tényleg szembetűnő a változás/fejlődés.

Egyes kistelepüléseken (Makó-Rákos, Nagyér, Pitvaros, Ambrózf., Nagyér) és makói ismerősök közül is sokakkal beszéltem MZP-ről, csak nevettek vagy legyintettek egyet. Szerintem Lázár pont ezeknek a településeknek köszönhetően, de nyerni fog. Sok időt tölt Makón, a település fejlesztése nagyban neki köszönhető.

Persze 3 hónap alatt még sok víz lefolyik a Maroson is, de jelenleg nem látom sok esélyét, hogy behúzza a körzetet.

2022. jan. 19. 21:20
 17/17 anonim ***** válasza:

14-es, 16-os vagyok, rendesen le lettem szavazva januárban, de csak igazam lett.

Lázár megmondta, hogy április 3-án 22 órára politikai hulla lesz MZP. Bejött neki.

2022. ápr. 4. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!