Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 2006-os Orbán Gyurcsány...

A 2006-os Orbán Gyurcsány vitát Orbán nem Gyurcsány hazugságai miatt vesztette el, az megvan ugye?

Figyelt kérdés

Tehát nem Gyurcsány hazug ígérgetései miatt nyerte Gyurcsány azt a vitát, hanem pl.: azért, mert Gyurcsány számokat hozott arról, hogy amiről Viktor magyaráz, azt Viktor egyszer már megígérte és nem tartotta be, illetve, ha próbálkozott vele se működött. Emlékszik még valaki erre? Én most néztem újra pár év után nagyon komoly, hogy mennyire csak hebeg habog, meg nézeget a kamerába, hogy de hát mindenkinek szarabb és kész, semmire se tud válaszolni, mikor Orbán valamit magyaráz, hogy így úgy duplájára kell emelni, meg miket kell adni, aztán Gyurcsány rákérdez, hogy de érdekes, ezt már egyszer megígérte és nem csinálta meg, akkor miért nem csinálta meg akkor meg csak pislog. :D Ezért nem mer ő kiállni, mert nem tud vitázni, csak előre megírt és leadott kérdésekre tudja megírni a válaszait.

Élőben max. arra futná, hogy hebeg-habog, ha már kibújni nem tud alóla, de mivel nem akarja magát égetni, ezért inkább magabiztosan azt mondja, hogy nem válaszol, höh vagy "gyurcsány" "karácsony". LOL A gyáva! Azóta is azzal takarózik, hogy mer' Gyurcsány hazudós volt. De a vitában nem azzal taposta el, hogy hazudott, hanem pont azzal, hogy nem.

2022. jan. 19. 13:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
37%

Orbán mentálisan bukta el a vitát.

Végig Gyurcsány volt felkészültebb, kreatívabb, szemfülesebb.

Orbán nem meg még MZP ellen se kiállni vitára. Ezt a szégyent nevezni miniszterelnöknek? Ha nem áll ki MZP ellen még kampányolni is fogok gyáva népnek nincs hazája, fejétől bűzlik a hal, egy gyáva halfej pedig takarodjon a francba!

2022. jan. 19. 14:19
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én az a vita óta beiratkoztam gimnáziumba, kijártam, leérettségiztem, szereztem egy szakmát, elvégeztem egy egyetemet, dolgoztam, megházasodtam, alkást vettem és a hitelt is hamarosan letudom.

Te meg egy 16 évvel ezelőtti vitán rugózol.

Emlékszem rá, igen. Ez válasz a kérdésedre?

2022. jan. 19. 14:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!