Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oltottak %-a egyre csökken...

Az oltottak %-a egyre csökken idehaza. Most mennyi lehet?

Figyelt kérdés

Most ugye úgyvan, hogy visszavonják a kártyákat, mert a fél éven kívül oltották már oltatlanok, így 70%-ról már rég lecsökkent a hazai oltottak aránya. Mennyi lehet ez ma? Mennyi az oltatlan?

oltatlan= augsztus után kapott oltást vagy soha

2022. jan. 19. 09:33
A kérdező szavazást indított:
60%
50%
40%
30%
20%
10%
17 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
Van-e erről valami statisztika? Te mit hallottál? Mit gondolsz?
2022. jan. 19. 09:33
 2/9 anonim ***** válasza:
24%
Nem az oltottak száma csökken, az folyamatosan nő, hanem a frissen oltottak száma változik, abban sem vagyok biztos, hogy csökkenne, elég sokan oltakoznak mostanság. Valószínűleg egy nap többen oltakoznak, mint ahányuk oltása épp aznap "elöregedett", szóval inkább növekedés van itt is pl msot is három nap alatt 142 ezren oltakoztak. Ez a tempó 1,4 millió lenne havonta, vagyis félévente szinte a teljes lakosság újraoltakozna.
2022. jan. 19. 09:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon egyszerűen kiszámolható. Közel 3,5millió a 3.oltásos, akinek még érvényes a 2., az nem lehet több félmilliónál. Szóval összesen kb.4millió számít oltottnak.
2022. jan. 19. 09:45
 4/9 anonim ***** válasza:
15%
Augusztus előtt nem? Ennyire nem megy a matek? 🤣
2022. jan. 19. 09:48
 5/9 anonim ***** válasza:
33%

4

ezt a nagyvezértől kérdezd, meg a kovidmaffiától!

2022. jan. 19. 09:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Az oltottak idővel oltatlanokká válnak, hiszen max fél év a hatása egy szurinak. Így hiába oltották le már májusban az országot 70%-ra, ha az pár hónap mulva el is mult. Folyamatosan kell oltásban lenni, akkor megy el a vírus. Nem csoda hogy micsoda hullámok vannak, amikor nem akarnak oltakozni az emberek négyhavonta. Mit csodálkoztok?
2022. jan. 19. 11:30
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

Amikor vártam a harmadik oltásomra, akkor láttam, hallottam a beérkezőket. Sokan jöttek első és második oltásra is. Valószínű, hogy ezek most már fel fogják venni a további oltásokat is.

Az oltási igazolás elévülés éppen azt szolgálja, hogy ne csak a statisztikában legyenek oltottak.

2022. jan. 19. 12:04
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

Nem vagyok fideszes.... 🤷‍♂️

2022. jan. 19. 12:49
 9/9 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
39%
40%.
2022. jan. 19. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!