Ez a kijelentés mennyire állja meg a helyét, mivel lehet bizonyítani? „Nem tudnak lejönni a szerről az oltottak” – Mi Hazánk (2022.01)
Figyelt kérdés
Függetlenül attól, hogy oltáspárti, vagy oltásellenes vagyok, ez a kijelentés honnan jött, mennyire állja meg a helyét? Mivel lehet bizonyítani,2022. jan. 17. 09:36
2/5 anonim válasza:
Baromság. Értem én, hogy be akarják vonzani az oltásellenes szavazókat. De ehhez miért kell akkora baromságokat mondani, ami mellett a lapos Földesek MTA tudósnak tűnnek?
3/5 anonim válasza:
Már nem tudom mit akarsz kérdezni, ha azt hogy akit oltottak az megint be fogja magát oltatni azt tudom mondani hogy nem, sok kollégám már nem hajlandó harmadszor beoltatni magát.
4/5 Koplárovics Béci válasza:
"Nem tudnak lejönni a szerről az oltottak"
Mai adatok (index.hu, koronavirus.gov.hu):
"A beoltottak száma 6 319 434 fő, közülük 6 059 382 fő már a második, 3 417 089 fő pedig már a megerősítő harmadik oltását is felvette."
Ez nem a "Mi" Hazánk állítását igazolja. Sőt...
5/5 anonim válasza:
Inkább nem engedik lejönni őket. Bár sajnos vannak akik már függők lettek, de a többséget csak simán megvezették, illetve sokan vannak, akik meg a zsarolásnak engedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!