Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki szereti a hazáját, az a...

Aki szereti a hazáját, az a fideszre szavaz?

Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 20:55
A kérdező szavazást indított:
Szeretem a hazámat, ezért a fideszre szavazok.
Szeretem a hazámat, ezért NEM a fideszre szavazok.
NEM szeretem a hazámat, ezért a fideszre szavazok.
NEM szeretem a hazámat, ezért NEM a fideszre szavazok.
47 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Na végre, korrekt válaszlehetőségek!
2022. jan. 18. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
23%
Igen! Csak még kell nézni a makrogazdasági adatokat, mi volt 2010 előtt, és mi lett utána, és mindenki tisztán fog látni. (GDP, GDP arányos államadósság, államadósság devizaaránya, munkanélküliség, foglalkoztatottság, aranytartalék, adók, családtámogatások, stb)
2022. jan. 18. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
92%

Nézzük azokat az adatokat!

Mekkora is most az államadósság?!

2010-ben mekkora volt? De vond ki belőle pl. az IMF készenléti hitelkeretben lévő összeget, mert azt egy az egyben le lehetett volna mondani, senki nem mondta Orbánnak, hogy vegye fel, és tapsolja el, majd óbégasson, hogy nagy az adósság! Ja, hogy akkor nem tudott volna gyorsan statisztikán villogni valami hirtelen bevétellel (mert akkor az a felvétel bevételként jelent meg)

Akkor szabadságharcolt volna a Fidesz!

2022. jan. 18. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem a szeretetről szól a politika. Hanem üzletről.

Ahhoz hogy legyen gazdaság akkor szavazni kell, itt nem létezik szeretet kérdező pusztán játék ez is mint minden más a földön. Az emberiség nem szeretetből tartja fennt magát hanem gyűlöletből, gazdaságból, az együtt lét se a szeretet.

2022. jan. 18. 21:26
 5/5 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
21%
OV győzni fog.
2022. jan. 19. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!