Másokat is hidegen hagynak már a rendeletek?
Nem tudom, más is így van-e vele, de engem már abszolút nem érdekelnek, pár kivfteltől eltekintve. Maszkot csak bevásárlásnál húzok, akkor is az orrom alá. Napi kb. 130km-t tömegközlekedem, a kaller egyszer sem szólt az elmúlt egy évben, ha az államon volt, szóval továbbra is ott hordom.
Valamint elhatároztam, hogy többet nem jelemtem be magam covidosként, mert az átesettségi kártya már semmit sem ér, szóval minek karanténozzak feleslegesen?
Más is keud cisszatérni a rgi kerékvágásba?
Mert így legalább rendesen kap levegőt, a hidegben pedig még melegíti is az arcát.
#10/12 Én annyira nem, nem is kényelmes, meg a szemüvegem is bepárásodik tőle néha. Egyszerűen csak zavar.
#8 Nem néztem meg, de gondolom valami ratyi mém, ha már annyira félkegyelmű vagy, hogy nem bírod értelmezni a kérdést.
"a szemüvegem is bepárásodik tőle néha."
Vagy úgy, értem. Én úgy szoktam, hogy behúzom kicsit a maszkot a szemüveg alá, úgy nem párásodik be. Mint a képen a lány:
#14 Azt is csinálom, csak nem tudom, nálad miért verte ki ennyire a biztosítékot. Ráadásul nem is azt kérdeztem, hogy minek tartják az emberek ezt a magatartást, hanem, hogy kit nem érdekelnek a rendeletek.
#15 Igen, az elején még így csináltam, de mostanság csak simán skippelem.
Csak akkor tartom be ha latjak
Amugy lexarom
Mikor muszaj rajtam a szajkosar de mikor nem akkor tudod mikor veszem fel:D
En szeretek levegot kapni rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!