Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Volnernek igaza lehet MZP-ről?...

Volnernek igaza lehet MZP-ről? Válogatott pszihiátereknek kellene foglalkozniuk MZP-vel?

Figyelt kérdés

2022. jan. 18. 11:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

És autót nem lehet vezetni de totál betintázva és bekokózva országot azt lehet?

Én előbb a kötelező drog és alkoholtesztet vezetnem be először. A fideszben van a legtöbb köcsög és kokainfüggő ezt már mindenki tudja...

2022. jan. 22. 16:41
 12/15 anonim ***** válasza:
43%
Kocsis Máté kiakasztaná a kokaintesztet az holtbiztos. Néha én érzem kínosnak hogy ilyen állapotban hogy képes kamera elé allni
2022. jan. 22. 16:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Ráférne egy alkalmassági teszt arra a bizonyos 133 bátor emberre. Ha bekerül a parlamentbe, letesztelhetik felőlem MZP-t is, nem tudom elképzelni, hogy Kósa "fémkupakos" Lajos felébe kerekedhetne valaha is.

De mindannyian tudjuk, hogy Volner csak azért mondott ilyeneket MZP-re, mert semmivel nem tudják támadni, ilyenkor muszák kitalálni valamit, amivel érvek hiányában a személyét tudják támadni.

2022. márc. 5. 00:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Aki bevezetné a pszichológiai ellenőrzést, az írja már le kérem, hogy ezt hogyan lehetne kivitelezni.

Mikor? A jelölés előtt kötelező lenne elmenni az illetőnek?

Mit vizsgálna pontosan a pszichológus? És milyen esetekben kellene alkalmatlanságot megállapítania? Mondjuk, ha azt találja, hogy az illető szorong, vagy nárcisztikus, vagy perverz vágyai vannak vagy mondjuk feledékeny, vagy pánikbeteg? Ki határozná meg, mitől számít valaki "alkalmasnak"?

Szerintem érdekes felvetés az "alkalmassági", de kivitelezhetetlen.

2022. márc. 5. 20:00
 15/15 anonim ***** válasza:

"Néha én érzem kínosnak hogy ilyen állapotban hogy képes kamera elé allni"

Példa? Link?

2022. máj. 7. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!