Amúgy azért kommunikálják ezt, hogy ne lepődjenek meg az emberek, ha mégis lesz drágulás. A 700 forintos ár nevetséges, viszont amilyen szar gazdasági helyzetben vagyunk, világpiaci ártól függetlenül, drágulhat nálunk a benzin, részben infláció miatt is.
Az inflációt valószínűleg a hatósági ár is megtolja egy kicsit.
Így amikor "csak" 600 forintos a benzinár lehet mondani a fidesznek, hogy nézzétek 700 forint jósoltak, de nálunk csak 600.
2022. jan. 18. 10:14
5/16 anonim válasza:
3, igazából nekem tök mindegy, csak válaszoltam az 1-es válaszodra. Ha 1000 forint lesz egy lityó benzin, én akkor is megveszem, mert kell a kocsi. Viszont igazad van, amiket linkeltél szöges ellentétei a gki jóslatainak :D
2022. jan. 18. 10:15
6/16 anonim válasza:
Nagyobb a kereslet mint a kínálat! Az OPEC nemrég megszavazhatta volna a kitermelés növelését, így az árak csökkenhettek volna, de mégsem tette meg.
2022. jan. 18. 10:17
7/16 anonim válasza:
#4-nek:
Tudod mi jutott eszembe rólad? XD
Amikor 400 forintért vettem a cigit, és előre megmondták hogy egy éven belül 1500 körül lesz.
Én is úgy voltam vele, mint te most ezzel a kérdéssel.
2022. jan. 18. 10:22
8/16 anonim válasza:
Ez nem igazán magyar politika, a világpiac határozza meg az árát.
Hogy aztán ott mi az amitől leginkább drágul azt nem tudom.
2022. jan. 18. 10:28
9/16 anonim válasza:
#5: én is csak tájékoztatásul írtam :)
Egyébként ami még emelheti az árat, az a forint romlása, de egy 700 forintos benzinárhoz az eurónak is 500 felett kellene lennie.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!