Miért nem csak a gázolaj árát szabályozta a fidesz, de azt drasztiksuan?
Nem értem a benzin árat minek korlátozták be. Minden munkagép, busz, teherautó, haszonjármű gázolajjal működik. Ezeket kellett volna szerintem 400-420 Ft körül korlátozni.
Benzint minek? Nem kötelező sz*rni is a benzines csühögőkkel járni. 500 Ft felett is be volt állva az egész város amúgy
El vagy tájolva egyes nekem is benzinesem van, köszönöm szépen meg tudtam tankolni most is, ugyanis sokatokkal ellentétben nem erőn felül vettem.
Mert amúgy az autózás az alanyi jogon jár az országban mindenkinek mint az oxigén? 500 ft felett is be volt állva a város minden hétkönap reggel és délután. Tehát nem drága a benzin, hiszem veszitek. Piacgazdaság tudod.
Nektek gondolom a kommunizmus megfelelőbb lenne, ahol mindent beszabályoznak államilag, így a csürhének nem erőn felül kell mindent megvennie pl üzemanyag
3/5 anonim ***** válasza:
?
Láttál te várost csúcsidőben? :D
haver mercije az.. frusztrált proli lehetsz gondolom te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!