Igaza lehet Google Alexának, hogy Orbán vagyona 3,1 milliárd USD körül mozog?
Figyelt kérdés
Megkérdeztem Alexát csak úgy, és azt találta, hogy Orbánnak megközelítõleg 3,1 milliárd (!!) dollár vagyona van. Vagy volt, lehet ez 1-2 éves adat.
Szerintetek tévedett Alexa?
2022. jan. 18. 02:35
1/17 anonim válasza:
Mittomén,nem vagyok bankár.
Amúgy meg a terminátor csaj tuti hazudik,világuralmat akar,én szóltam.
5/17 anonim válasza:
Mikroszkóppal nézi az ellenzék ezt a dolgot ha csak 10Ft nem stimmelne Viktornál már az RTL nyomná, de nincs ilyen.
Én semmi pénzért nem csinálnám.
7/17 anonim válasza:
A szomszédomat kérdeztem, szerinte csilliárd van neki.😉
8/17 anonim válasza:
Ki az a google alexa, az amazonnak van ilyen van a google- nak.
9/17 anonim válasza:
A doktorminiszterelnökelvtárs szegény, mint a templom egere, ingyen szolgálja a népet!!!! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇨🇳⚒️🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🥔🥔🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺
10/17 anonim válasza:
Ha egy ismertebb ember megveszi egy cég 10%-át, akkor már úgy veszik, hogy a cég az övé. Akkor is, ha semmilyen tisztséget nem tölt be az adott vállalatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!