Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 2022-ben Orbán Viktor...

Ha 2022-ben Orbán Viktor elveszíti a választást, kiköltözik a Karmelita Kolostorból? Azt szinte magának építtette. Ha ki kell költöznie,látogathatóvá válik?

Figyelt kérdés

2022. jan. 17. 16:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Nem magának építtette, csak fel lett újítva.

Tudod: kolostor.

És szerintem inkább használja ő, minthogy legyen üresen, vagy valami külföldi mogul szállodája.

Nem volt olcsó felújítani, de bakfitty, egy miniszterelnök ne egy panelban dolgozzon már,ez presztízs.

2022. jan. 20. 08:36
 12/14 anonim ***** válasza:

11

Rossz gombot nyomtam, mire végigolvastalak, rájöttem, hogy pirosat kellett volna.

2022. jan. 20. 08:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem állt üresen a Karmelita, ott volt a Budai Tánc Színház. A táncosok kaptak egy új helyet, ez tény. Az a kérdésem, hogy ez a hely Orbán Viktoré marad-e, mint Fidesz Székház, vagy a mindenkori Miniszter Elnök munkahelye? Kiköltözik-e Orbán Viktor? Természetesen, csak ha veszít? Mondjuk, erre sincs sok esély.
2022. jan. 20. 09:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Kiköltözik, a Fidesz székház máshol van.
2022. jan. 20. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!