Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony már megint szabályta...

Karácsony már megint szabálytalanul közlekedett, most már sokadszor derül ez ki róla. Miért csinálja ezt rendszeresen?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jan. 17. 12:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Csak érdekes, hogy mindig az a sofőr használja a buszsávot, amelyik őt viszi. De a felvételen megígérte, hogy majd fegyelmit ad a sofőrnek.

9-es: Igazad van! Nekem sincs jogsim, így én is höje vagyok a kreszhez. De akkor már ketten vagyunk hozzá höjék, mert KG sem tud vezetni. A nagyobb gond az, hogy ő egy fővárost sem tud...

2022. jan. 17. 13:01
 12/20 anonim ***** válasza:
50%

Tarlós István "1995. július 28-án Óbudán halálra gázolt egy gyereket."

[link]

Persze, tagadják, hogy ittas lett volna, de a helyszínelő rendőrök és a kapitányságon szolgálatot teljesítő rendőrök utólag egyöntetűen azt vallották, hogy Tarlós részeg volt.

Állítólag szondáztattak a helyszínen, de az erről készült jegyzőkönyvet utólag senki sem látta. Egyértelmű, hogy felsőbb utasításra lettek eltussolva a történtek.

2022. jan. 17. 13:07
 13/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
75%

Nekem az tetszik, hogy a fidesznek van arra fizetett(?) embere, hogy akármilyen szar időben ott álljon az Erzsébet-hídon, és várja Karácsonyt, hogy mikor megy a buszsávban. Ez is elég szánalmas azért :)

(Persze teljesen nyilvánvaló, hogy "tök véletlen" volt ott valaki elindított kamerával - biztos van olyan hülye is, aki ezt is megeszi)

2022. jan. 17. 13:08
 14/20 anonim ***** válasza:
17%

Ne bántsuk szegény tesze tosza bocibárgyú szociológust, hiperpasszív üzemmódban az is lehet, hogy azt hitte tandemben biciklizik, miközben az autóban ültek.

Szerintem szólt is a sofőrnek, hogy Janikám, ne a buszsávban, hanem a biciklisávban menjünk!!!

2022. jan. 17. 13:22
 15/20 szántóvető ***** válasza:
77%

"Karácsony egyszer már bukott egy ilyen esettel."-mikor?erre gondolsz?

[link]

2022. jan. 17. 13:23
 16/20 anonim ***** válasza:
24%
Túlzott elvárás ez egy olyan ember irányába, aki képtelen megvásárolni egyedül egy liter tejet is.
2022. jan. 17. 13:23
 17/20 szántóvető ***** válasza:
30%
16-tarlóst az anyaföldbe döngölte a fidesz minden erőlködése ellenére.szóval akkor tarlós mennyire életképtelen lehet?annyira mint lázár?
2022. jan. 17. 13:29
 18/20 anonim ***** válasza:
19%

Ez olyan mit a Fideszbe a Borkai. Megsértegette az az erkölcsi normát ami a párt állított fel. Hát nagyot is bukott. A másik oldalon úgy tűnik nincs ilyen erkölcsi dolog meg számonkérés ott csak no-Orbán és semmi egyéb.

Tehát a mi derék Gergőnk abból csinál propagandát, hogy bicikivel jár, felfest egy csomó helyre feleslegesen biciki utat. Ő maga meg a busz sávon kikerüli a dugót. És akkor jönnek a kommentelők bezzeg Tarlós....

2022. jan. 17. 13:56
 19/20 Andizsuzsi ***** válasza:
67%

12#

Nekem is ez jutott eszembe, hogy mennyire kell elkeseredettnek vagy Isten tudja minek lenni a kormányoldalon, ha mindig, mindenhol van valaki "véletlenül", aki észreveszi, hogy X mikor hagyja el hajnalban a lakásást, mikor hajt a buszsávban stb. Nemrég Szabó Tímeát hallottam nyilatkozni, hogy megfigyelik. Autók állnak a háza előtt hajnalban is, éjjel is, ha elindul valahova, követik. Gondolom nem csak őket, az ellenzék összes vezetőjét.

2022. jan. 17. 13:56
 20/20 anonim ***** válasza:
45%

#12 "Állítólag szondáztattak a helyszínen, de az erről készült jegyzőkönyvet utólag senki sem látta. Egyértelmű, hogy felsőbb utasításra lettek eltussolva a történtek."

Aha. Állítólag te meg nem tudsz olvasni meg írni sem, csak le szoktál járni lopkodni a kisboltba a sarkon. Kb. ennyi hitele van a te állítólagodnak. Amúgy végig gondoltad egyáltalán miket írsz le? nem, tuti, ne válaszolj.

Akkor segítek kicsit.

1995-ben Tarlós egy kis polgármester volt. Már nem volt szdsz tag, semmi köze nem volt már a fideszhez sem, ami éppen a parlamenti bejutás küszöbén volt akkor, nulla befolyással a Demszky vezette fővárosban. Tarlós akkor lépett ki az szdsz-ből - a fővárost irányító pártból, mert az összeállt az mszp-vel, akik éppen akkor kormányon voltak.

Mégis ki lett volna az aki mint "felsőbb utasító" éppen Tarlós mellé áll és segít neki, mikor pont a hatalmon levő kormánypártokkal és a fővárost irányító párttal összeveszésben volt?

2022. jan. 17. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!