Karácsony már megint szabálytalanul közlekedett, most már sokadszor derül ez ki róla. Miért csinálja ezt rendszeresen?
Csak érdekes, hogy mindig az a sofőr használja a buszsávot, amelyik őt viszi. De a felvételen megígérte, hogy majd fegyelmit ad a sofőrnek.
9-es: Igazad van! Nekem sincs jogsim, így én is höje vagyok a kreszhez. De akkor már ketten vagyunk hozzá höjék, mert KG sem tud vezetni. A nagyobb gond az, hogy ő egy fővárost sem tud...
Tarlós István "1995. július 28-án Óbudán halálra gázolt egy gyereket."
Persze, tagadják, hogy ittas lett volna, de a helyszínelő rendőrök és a kapitányságon szolgálatot teljesítő rendőrök utólag egyöntetűen azt vallották, hogy Tarlós részeg volt.
Állítólag szondáztattak a helyszínen, de az erről készült jegyzőkönyvet utólag senki sem látta. Egyértelmű, hogy felsőbb utasításra lettek eltussolva a történtek.
Nekem az tetszik, hogy a fidesznek van arra fizetett(?) embere, hogy akármilyen szar időben ott álljon az Erzsébet-hídon, és várja Karácsonyt, hogy mikor megy a buszsávban. Ez is elég szánalmas azért :)
(Persze teljesen nyilvánvaló, hogy "tök véletlen" volt ott valaki elindított kamerával - biztos van olyan hülye is, aki ezt is megeszi)
Ne bántsuk szegény tesze tosza bocibárgyú szociológust, hiperpasszív üzemmódban az is lehet, hogy azt hitte tandemben biciklizik, miközben az autóban ültek.
Szerintem szólt is a sofőrnek, hogy Janikám, ne a buszsávban, hanem a biciklisávban menjünk!!!
"Karácsony egyszer már bukott egy ilyen esettel."-mikor?erre gondolsz?
Ez olyan mit a Fideszbe a Borkai. Megsértegette az az erkölcsi normát ami a párt állított fel. Hát nagyot is bukott. A másik oldalon úgy tűnik nincs ilyen erkölcsi dolog meg számonkérés ott csak no-Orbán és semmi egyéb.
Tehát a mi derék Gergőnk abból csinál propagandát, hogy bicikivel jár, felfest egy csomó helyre feleslegesen biciki utat. Ő maga meg a busz sávon kikerüli a dugót. És akkor jönnek a kommentelők bezzeg Tarlós....
12#
Nekem is ez jutott eszembe, hogy mennyire kell elkeseredettnek vagy Isten tudja minek lenni a kormányoldalon, ha mindig, mindenhol van valaki "véletlenül", aki észreveszi, hogy X mikor hagyja el hajnalban a lakásást, mikor hajt a buszsávban stb. Nemrég Szabó Tímeát hallottam nyilatkozni, hogy megfigyelik. Autók állnak a háza előtt hajnalban is, éjjel is, ha elindul valahova, követik. Gondolom nem csak őket, az ellenzék összes vezetőjét.
#12 "Állítólag szondáztattak a helyszínen, de az erről készült jegyzőkönyvet utólag senki sem látta. Egyértelmű, hogy felsőbb utasításra lettek eltussolva a történtek."
Aha. Állítólag te meg nem tudsz olvasni meg írni sem, csak le szoktál járni lopkodni a kisboltba a sarkon. Kb. ennyi hitele van a te állítólagodnak. Amúgy végig gondoltad egyáltalán miket írsz le? nem, tuti, ne válaszolj.
Akkor segítek kicsit.
1995-ben Tarlós egy kis polgármester volt. Már nem volt szdsz tag, semmi köze nem volt már a fideszhez sem, ami éppen a parlamenti bejutás küszöbén volt akkor, nulla befolyással a Demszky vezette fővárosban. Tarlós akkor lépett ki az szdsz-ből - a fővárost irányító pártból, mert az összeállt az mszp-vel, akik éppen akkor kormányon voltak.
Mégis ki lett volna az aki mint "felsőbb utasító" éppen Tarlós mellé áll és segít neki, mikor pont a hatalmon levő kormánypártokkal és a fővárost irányító párttal összeveszésben volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!