Gréczy Zsoltnak milyen kultúrális előélete van, hogy a balliberálisok őt tették meg kultúrális vezetőjüknek?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 11:28
21/23 Andizsuzsi válasza:
"szánalmas, ahogy véded az a genyót"
Lehet, hogy én szánalmas vagyok, neki viszont bírósági ítéletei vannak arról, hogy amit a kormánymédia kilökött róla, az nem igaz.
Szerintem az a szánalmas, aki ragaszkodik a maga verziójához akkor is, ha bebizonyosodott, hogy az nem igaz. Nekem is hasonló véleményem volt róla, mint neked addig, amíg be nem bizonyosodott, hogy nem volt igaz. Veled ellentétben én képes vagyok elfogadni, hogy rosszul láttam.
22/23 anonim válasza:
Nem fotózgatta a nemi szervèt, á dehogy. Az is hamis, hogy 57 éves vén pcs lenne. Ő egy transzkorú(már ilyen is van) 27 éves, úgyhogy nem gond ha huszonévesekkel próbál mindenáron kapcsolatot kialakítani. Bezzeg ha Fideszes lenne, elképzelem mit kapna a most őt mindenáron védeni akaró liberálisoktól. Borkait sem ítélte el a bíróság, akkor ő is ártatlan? Jaa tudom "diktatúra van"🤣
23/23 anonim válasza:
Farokügyi. Illik a csürhébe, amit dékának (dákónak) neveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!