Gréczy Zsoltnak milyen kultúrális előélete van, hogy a balliberálisok őt tették meg kultúrális vezetőjüknek?
"mert ezeket még el is küldözgette egy nőnek"
Miután a Gréczy perrel fenyegette a Vadhajtásokat, azok nagyon gyorsan kinyomozták (vajon addig miért is nem tartották fontosnak?) hogy nem, nem a csóka küldte el a képeket a nőnek, vagy ha mégis, akkor még bőven együtt voltak, szó sem volt zaklatásról. 7-es válaszoló linkelte az oldalat, ahol mossák kezeiket.
Én nem találkoztam még azzal az infóval, hogy miniszternek jelölték volna. A kampányban felelős a kulturális témákért. Magyar szakos tanárként gondolom a kultúra nem áll nagyon távol tőle. Hogy jó ötlet volt-e most őt elővenni, nem tudom. Én azt gondolnám, hogy nem, de tulajdonképpen nem csinált olyat, ami miatt dugdosni kellene.
11# ja persze...
Amúgy meg a mai napig a DK tagja... más pártból repült volna az undorító mutatvány után. ( Láttad a képeket??)
"Láttad a képeket?"
Nem láttam a képeket, mert nem vagyok kíváncsi számomra idegen pasasok hímvesszőjére. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy mindenki olyan testrészéről készít fényképet, amilyenről csak akar. Ne csináljunk már úgy, mintha nem készülnének otthoni felvételek együttlétekről, nem küldözgetnének egymásnak ilyen-olyan képeket nagyon sokan, nem maszturbálnának ezrek otthon. Ebben a történeteben nem igazán Grézy a hunyó, hanem aki ezeket a képeket gyakorlatilag az összes médiumnak elküldte.
"kéretlenül olyan fiatal lányoknak, akik korban bőven a lányai lehetnének"
Ha ez történt volna, akkor maximálisan egyetéretenék veled. De több bírósági ítélet szerinte ilyen nem történt. Fényképeket készített, de nem küldözgette senkinek. De ez már a kutyát nem érdekli.
16# persze, hobbiból fotósorozatot csinált, mi?
Érdekes, én milliószor kivertem már, mégsem csináltam beállított, kéjes, már- már b*zis fotósorozatot soha!
Ez már önmagában beteg dolog, nem??
#17 Nem hobbiból, hanem az akkori barátnőjének, akit a Vadhajtásos cikk is említ. Alighanem szakítottak és bosszúból szétküldözgette a képeket. Nyilván sosem volt még ilyen a történelemben...
"Ez már önmagában beteg dolog, nem??"
Nem betegebb, mint amennyire a magukat kereszténynek és konzervatívnak vallók ráizgultak ezekre a fszverős képekre.
"Ez már önmagában beteg dolog, nem??"
Hogy beteg-e,vagy sem, az most itt teljesen mindegy és egyéni megítélés kérdése. Otthon mindenki azt csinál, amit akar, amíg azzal másokat nem bánt. Ő nem bántott.
Viszont kéretlenül senkinek nem küldte el, zaklatni senkit nem zaklatott.
19# szánalmas, ahogy véded az a genyót!
De tudod mit, tégy úgy, ahogy akarsz! Ámen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!