Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek miért rugóznak MZP...

Fideszesek miért rugóznak MZP kivágott szövegrészletein?

Figyelt kérdés
Józan paraszti ésszel nyilvánvaló, hogy esetleges esetleges kormányváltás esetén nem lesz eltörölve a minimálbér, nem privatizálják az egészségügyet, stb. Ezek kivágott részletek hosszú monológokból, amikre fel lehet építeni ezeket a riogatásokat. MZP nem egy vén róka a politikában, de még a vén rókák is nyilatkoznak hülyeségeket, amiken kár rugózni. Például Orbán Viktor tavaly azt találta mondani, hogy minden covidost meggyógyítunk, ami nyilván nem igaz. De kár is ezen rugózni, mert nem is várható el.
2022. jan. 17. 10:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%
Ember! A fideszesek Gyurcsány 15 évvel ezelőtti beszédén is rugóznak. Mit vársz tőlük? Jóhogy azon nem rugóznak, hogy mit mondott Horn Gyula 1994-ben.
2022. jan. 17. 10:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Én főként olyan hirdetéseket látok a neten ahol teljes mondatokat idéznek tőle. Abban nem tudom mi a kiragadott részlet ?

Sőt végigszenvedtem több teljes interjút is vele a köszönéstől a búcsúzásig. A véleményem ettől sem változott. Egy kártékony politikus.

Bár az is lehet hogy másik magyart beszélünk és félreértem minden szavát.

Javasolom magyar-magyar tolmács alkalmazását és akkor lehet hogy a fidesz szavazók is egyetértenének vele.

2022. jan. 17. 16:54
 13/13 anonim ***** válasza:
87%
Gyk is tele van mzpista trollokkal gyalázzák, fideszesezik, árulózzák vagy simán lepontozzák azokat, akik mzpkritikusak. Igazi trollhadsereg áll mzp mögött. Lehet lepontozni trollok.
2022. jan. 17. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!