Akkor is támogatod majd Orbán Viktort, ha nem hajlandó vitázni Márki-Zay Péterrel?
#9 "Nagyon szomorú, hogy odáig jutott az emberek politikai igényessége, hogy megelégszenek a Facebookon közölt posztokra és már nincs igény minőségi vitára, kommunikációra."
Amit nem fogsz fel, hogy pontosan ezért nincsen vita, mert nincs szükségünk olyan minőség alatti "vitára" amit produkált gyurcsány 2006-ban és amit műveltek az ellenzéki politikusok az elmúlt években.
Sorra álltak ki Donáth Annától Fegyőrön, Karácsonyon át sorra vitázni különböző rendezvényeken, fórumokon, tévés műsorokban és gyakran már az őket támogató műsorvezetőnek is fájdalmas volt amit műveltek vita címén, mert vagy sülthülyeségeket állítottak vagy nyilvánvaló hazugságokat ismételgettek.
Ha lenne minőségi politikus az ellenzéki oldalon akivel lehetne minőségi vitát folytatni akkor arra mi is kíváncsiak lennénk.
#8, te nem látod át, hogy (főleg győzelem esetén) a DK-nak lesz a legerősebb frakciója?
Magyarországon a parlamenti többség dönt, nem a miniszterelnök.
Egyszerű dolgokra gondolj, pl az éves költségvetés.
Nem, nem az. Nem Amerikában vagyunk és nem miniszterelnökre szavazunk.
Korábban volt miniszterelnöki vita, mert a miniszterelnök jelöltek képviselték legjellemzőbben a pártjukat és nem volt kormányzati múlt a pártok mögött.
2002-ben azonban az emberek megmutatták, hogy nem érdekli őket ha az egyik jelölt egyértelműen rosszabb, alkalmatlanabb és nem tud válaszolni normálisan a vita kérdéseire, akkor is a pártjára szavaztak, 2006-ban pedig gyurcsány végérvényesen lejáratta a vita intézményét azzal, hogy teljesen végighazudta az egészet. Nem sokkal később maga mondta el az őszödi beszédében, hogy teljesen tisztában volt azzal a vita idején is, hogy minden egyes állítása hazugság.
2010 óta nincsen ilyen vita mert nincs kivel vitázni. Mégis tudnak az emberek dönteni, mert a pártoknak ismerik a tevékenységét, politikusait, a kormányon végzett munkájukat. felesleges.
Az ellenzéki összefogás legtöbb tagja végig hazudta az elmúlt éveket és utána összeálltak. Azt sem lehet nekik elhinni amit kérdeznek."
Mért Orbán hiteles? Ő volt már minden politikai pályafutása alatt, éppen az ami több szavazatot hoz neki. A mélykeresztény konzervatív pártjában Szájer kijárási korlátozás vagy tilalom alatt egy bu.zi partyról menekülve botlott a rendőrökbe. A jobboldali pártja már egy ideje kommunista döntéseket hoz. Ráadásul lopják az országot ezerrel. Ő aztán baromira hiteles.
Aki fél vitatkozni annál felmerül a gyanú, hogy titkolni valója van. Orbán szerint az országunk hasít előre, de a tények mást mutatnak. A forint rekord gyenge, az államadósság extrém magas, a bérek szarok, a koronavírus kezelése is egy katasztrrófa, az ország rekord korrupt, nem csak ezek elől akar inkább Orbán menekülni? Nem csak arról van szó, hogy tele van Orbán gatyája, mert ameddig a seggnyaló médiának azt mondja, hogy Magyarország előre megy nem hátra, addig a csirkefarhát árát is be kell fagyasztani?
Szerintem egy vita igen hasznos lenne egy normális országban de a miénk hála a Fidesznek nem az.
Orbán gyáva, még MZP-vel sem mer kiállni nyilvános vitára!
Ez a "beosztott"-os duma meg bebizonyította, hogy nem úriember, nem meri felvenni a neki dobott kesztyűt!!!
Igaza van orbánnak, hogy MZP egy bábu. Gyurcsány irányítja a háttérből a teljes ellenzéket de nem mer kiállni zászlóvívőnek mert akkor alig lennének a zászló mögött. Akkor ki a gyáva.
Orbán aki nem vitázik vagy Gyurcsány aki nem mer az élre állni.
Ex-fideszes vagyok:
teljesen mindegy, hogy ki kinek az embere, ki hazudott és mit...
Orbánnak kutya kötelessége volna kiállni vitázni, hogy az állampolgárok első kézből tájékozódjanak a véleményekről, s lássák a két vezető-jelölt dinamikáját.
Ők csak játsszák az arrogáns "mindent jobban tudok" álszentet, mintha ők elhozták volna a mennyek országát... fú de megutáltam őket, bánom minden szavazatomat
#17, nem vagy valami szilàrd alak.
Én már a negyedik generáció vagyok a nemzeti középosztályból.
Most épp a fideszt támogatom de 1990-ben szóba se jöttek.
Nem a neve dönti el hanem, hogy nekünk szolgál-e, vagy sem?
17: én is a fidkányékra szavaztam anno, amikor még épp liberálisak voltak.
Aztán kezdett Orbánnak megbomolni az agya, és ez a süketelős illiberalizmus már nem ép elmének való.
Ráadásul az ország már Románia mögött kullog, Bulgária (is) előz!!!
Orbánnak mennie kell - soha az életben nem szavaznék többé a Fideszre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!