Ez most komoly, hogy 6-7 párt nem tud 2 hét alatt összeszedni 200 ezer aláírást?
Ráadásul ebben is rivalizálnak: „Dobrev Klára szombaton a közösségi oldalán jelentette be, hogy az ellenzék népszavazási kezdeményezése egy lépésre van a 200 ezer aláírástól.
A politikus kiemelte, hogy ebből a 200 ezerből a DK aktivisták gyűjtötték országosan a legtöbb aláírást.”
Azért ekkorákat ne hazudozzatok már, hogy a fidesz miatt nincsenek meg az aláírások. Egyetlen tuskó ellenzéki politikus sem posztolt arról, hogy megtagadták tőlük az engedélyt standolásra. Ha ez így lett volna, már Brüsszelben rikácsolnának. Az meg külön vicc, hogy előválasztáskor lehetett standolni, de egy olyan dologért nem, amiről garantált, hogy nem lesz meg az aláírások száma :D
Itt arról van szó, hogy még a saját választóik is magasról telibetojták ezt az egész aláírásozást.
#15 mi az hogy garandtáltan nem lesz meg? Butus "elvtárs", csütörtökön állt 170 ezernél az aláírás, 200 ezer kell, és még február végéig lehet gyűjteni.
Az aláíróíveket az állam (fidesz) kell hogy kötelezően szolgáltassa, és igen keveset adnak, csak annyit, amennyit kötelező adniuk, így
Én se értem miért nem lehet egész nap menni aláírni mindenféle helyekre, de amúgy nem is nagyon érdekel.
Kormányt kell váltani, akkor úgysem számít, ha meg nem váltunk kormányt, akkor a fideszt hol érdekli az egész?
#17 írtam: korlatozott számban ad aláíró íveket a fidesz. Az aláíró íveket nem lehet csak úgy nyomtatni, fénymásolni, államilag hitelesített kell, és azt a fidesz kontrollálja mennyit adnak ki.
Kutyapártosoknak se jutott ív a múlt hétig.
16
Mire népszavazási szakaszba jut ez az egész dolog, akkorra már le is megy a választás. Ha pedig még is lesz népszavazás, akkor azt hiszitek, hogy ez egy olyan ügy, amire milliók mozdulnak meg? Nektek teljesen elment az eszetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!