Karácsony nem kerülheti meg azokat a kérdéseket, amelyekkel eddig nem foglalkozott. De ez ugye komoly kellemetlenségeket fog neki okozni?
Teljesen jogos a kérdező felvetése...
Én is hallottam a kiszivárgott beszélgetést, szerintem az ELHANGZOTT mondatok a lényegesek, nem, hogy melyik portál hozza le!
Ja, hogy a fidesz...
Ez csak szarpaszírozás.
Én már sokszor mondtam, hogy az ellenzéknek nem kellene mindenre ugrani, ami a goebbels díjas bolsi propaganda minisztériumnak kipattan az agyából, mert minden választ kiforgatnak. Ha egyet sem kapnak, akkor így jártak. Egyébként is mindenbe betekintésük van, mert ott ülnek a közgyűlésben.
Ha jól értem a hangfelvétel lényege hogy Karácsony háta mögött csinálják a dolgokat hogy a "Kiss Ambrusnak a dolga meg a Tordai dolga", szóval Karácsony nem nagyon fog erre válaszolni.
Az más kérdés hogy itt nem beöltöztetett kémek médiatalálgatása kéne, hanem normális rendőrségi nyomozás.
Feljelentés elment, Pintér Sankónál a labda.
Madárfejű Budai Gyula is feljelentett, szóval hagyhatjuk a rendőrséget dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!