Történt már olyan veled hogy külföldön megkérdezték milyen nemzetíségű vagy? Amikor mondtad hogy magyar,szó szerint remegett a gyomrod a büszkeségtől.Elöntött egyfajta boldogságérzet.
Valaki mondta a napokban:
'csak annyit kellett mondania, hogy hungry-bol jott es maris megvendegeltek' :)))
Nem fordult elő.
Szeretem az országom, de annyira nem nagy cucc.
Erdélyt jobban becsülöm, eszméletlenül kedvesek az ottaniak.
Napokban volt valamelyik tudomanyos csatornan, hogy a "hun-ozas" evszazadokon keresztul egy banto beszolas volt egesz Europaban ... ha valakire azt akartak mondani, hogy egy vadparaszt, akkor egyszeruen lehunoztak :) Meg Hitler is hunozott az egyik beszedjeben (ezt is bemutattak).
Szoval igen, nem csak vikingnek jo lenni - hun sem rosszabb :)))
Nekem az már régen baj, ha remeg a gyomrom.
Amúgy meg, ha nem kérdezik is magyar vagyok. Eldőlt az, mielőtt megszülettem volna.
Nekem jó ez így.
Nekem azért szokott remegni a gyomrom,mert amikor elmondom ,hogy magyar vagyok mindenkinek az első reakciója az ,hogy : AAAh ,Viktor Orbán ??
Hírhedt a dagadék,mondjuk úgy .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!