Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a mai magyar politikáról? Mi az álláspontotok? Mit vártok a 2022-es választásoktól és miért?2022. jan. 16. 02:16
1/25 anonim válasza:
Rokkantsági ellátás összegének emelését várom!
2/25 anonim válasza:
Lesújtó véleménnyel vagyok a magyar politikáról és nemcsak a mairól. Inkább nem is részletezném, mert csak felidegesítem magam.
Mit várok a választásoktól ? Ilyen primitív, született csicska nép esetén, mint a magyar, semmi jót nem lehet elvárni
4/25 anonim válasza:
Nyer az Összefogás mert elszámoltatást igérnek.
5/25 anonim válasza:
Siralmas. 24 éves vagyok, szeretek itt élni, de egyre nagyobb a nyomás, hogy meneküljek innen. Az egyik legfejlettebb megyében 170 ezret fizetnek 3 műszakra. A nyugdíjkorhatárt folyamatosan emelik, egy tanár 160 ezret keres. Ez az egész egy vicc.
6/25 anonim válasza:
Borzalmas, de a zemberek azt gondolják, hogy ezért csak a politika a hibás, holott nem, mert a zemberek választanak, tehát ezen társadalom saját magának okozza folyamatosan a bajt.
8/25 anonim válasza:
Lesújtó.
Ez az ország csak hátrafelé halad már 20 éve. Legutóbb talán a '98-'02 között nem haladtunk hátra.
Nem várok semmit, bárki is nyer, csak rosszabb lesz, mivel tönkrevágták eléggé az országot ahhoz, hogy több kelljen mint egy ciklus az újraépitéshez.
9/25 anonim válasza:
Melegek emberek hibásak az infláció miatt, nem a Fidesz. Ja és a Gyurcsány is hibás
Üdv
Novák Katalin.
10/25 A kérdező kommentje:
Igen én is ettől tartom, hogy ha most nyer is az ellenzék, képtelenség lesz 1 ciklus alatt pozitív eredményeket felmutatni és ezt a fidesz jól ki is fogja hadználni, de hátha nem. A remény hal meg utoljára
2022. jan. 16. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!