Márki-Zay Péter trágyával etetett, sötétben tartott gombáknak nevezte azokat akik más véleményen vannak. Egyetértesz vele?
Természetesen nem.
A Fideszesek rosszabbak
5: akkor elég gáz, hogy minden társadalmi rétegben a Fidesz a legnépszerűbb kb.
Mondjuk a semmirekellő fővárosi bölcsész hallgatók körében tuti nem. 😃
#6 [link]
Ez a plakát a kedvencem. Az átlag Fidesz szavazónak kéne tudnia, hogy mire készül Soros György? Vagy mi ez a kérdés?
Múltkor kíváncsiságból belenéztem egy Hír TV-s műsorba. A nevét szerencsére elfelejtettem, de a lényege az volt, hogy be lehet telefonálni, és véleményt lehet mondani az aznapi témáról. Amit ott hallottam, azok után sértőnek találom a gombákkal szemben a hasonlatot, mivel egy növény sem lehet akkora hülye, mint a Fidesz hű szavazói.
De ha már itt tartunk, a tütükés Apáti sem jobb. Egy elvileg művelt emberről beszélünk, ehhez képest olyan a stílusa, mint az öregasszonyoknak mikor rájönnek a kasszánál, hogy az egyet fizet kettőt kapnál nem a pénztárostól kell kérni a második terméket.
Az ellenzék sem a szívem csücske, de amit a Fidesz művel, az tényleg mindennek az alja. Ezekhez képest még Kádár is szent ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!