Hivatalosan sem azt fogják nézni, hogy valóban védett vagy-e, hanem csak azt, hogy oltott vagy sem. Neked mi a véleményed erről?
Olvastam, hogy már nem fogják nézni, hogy meggyógyultál-e nemrég a betegségből és van-e antitest a szervezetedben, már csak 3 oltással lehet védettségi igazolványt szerezni.
Ebben csak az a tragikomédia, hogy azt is olvastam, hogy a természetes védettség 10x erősebb mint a vakcinás "védettség", ami már a 4. hullám deltája ellen is alig védett.
Haverom ezt úgy fogalmazta meg, hogy ez azért van, mert az hogy ha te elkapod a betegséget és felgyógyulsz belőle saját magad, az senkinek sem üzlet. Senkinek sem lesz belőle különösebb haszna, sem a befektetőknek, gyártóknak, sem a politikusoknak akik lelejmolják a beszerzési pénzekből a saját korrupciós pénzüket.
Tehát magyarán a covid már csak a pénzről szól, és egyre nyíltabban és pofátlanabbul csak arról. Igaz ez?
A védettség nem azt jelenti, hogy "nem kapod el"!
Csak már a szervezeted időben tud reagálni, akár, mert oltattál, akár, mert átestél rajta!
11
"Amúgy rengeteg ember többször is elkapta egymás után, ennyit a "természetes védettségről""
Oké.De ilyen alapon meg ennyit az oltásról is.Hiszen az sem véd meg a fertőzés elkapásától.
A választások után meglátjuk, hogy hogyan alakul a hivatalos álláspont, valószínűleg keményebb lesz.
Szerintem Orbán haladékot kapott a világ igazi uraitól a választásokig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!