Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én imádom, amikor a...

Csak én imádom, amikor a baloldaliak számokat mondanak? 🤣

Figyelt kérdés

Akár itt gyakorin, akár maguk a politikusok:

[link]

2022. jan. 15. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
33%

AZ az igazság hogy annyi videó és annyi MZP megszólalás van, hogy nem is ehet közülük választani.

[link]

Nekem mondjuk ez a kedvencem.

2022. jan. 15. 12:35
 2/5 anonim ***** válasza:
15%

Csak azért, mert inkább szavaz Orbánra, mint egy náci-kommunista egyvelegre? Na ez izélj már! :D

2022. jan. 15. 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Egy megjegyzés, Fidesz = lejárt élelmiszerek államosítása, nyal a kínai kommunista pártnak (Fudan egyetem, Budapest-Belgrád vasútvonal, utóbbi kemény kínai hitelből), oroszok építenek, és bovitenek atomeromuvet Pakson, rezsicsokkentes (hatósági árakat vezetünk be az energiára, függetlenül a vilaggazdasagi árak alakulásától), 25 év alatt nem kell TB t fizetni........... "Magyarország előre megy, nem hátra" ez tiszta Kádár korszakbeli jelmondat lehetne......... Ezek mind durván baloldali jellemzők, ők, hol jobboldaliak?? Még migransokat is engedtek be..

A Fidesz nem jobboldali, vegyes, de az utóbbi pár évben inkább egyfajta jóléti szocializmust vettek fel. Gazdasági szocializmus, társadalmi konzervativizmus.

Márki-zay a jobboldali, nem akarja se nem megszuntetni a rezsicsokkentest, nem engedne be menekülteket. Azok a vidékiek, akik nem ismerik a média mukodeset, lényeget, és célját, azok hajlamosak bevenni ezeket a süket, kamu dumakat.

Csak az számít védettnek, aki be van oltva, aki atesett a betegségen, az nem... 5 milliárd forint értékű covid tesztet semmisitettek meg, mivel lejárt.. 2 héttel előtte kiosztani a felesleget, amikor már látták a készlet alakulasanak a jövőjét, az túl bonyolult lett volna.. Inkább semmisitsuk meg, Orbán meg mondja, hogy a tesztek nem érnek semmit, csak az oltás véd....... Mindenre ez a válasz,.. Mint egy irreális, elborult diktátor, akinél beakadt a lemez, és már csak ezt tudja mondani mindenre. Egyszerűen, ez a kormányzáskeptelenseg ne továbbja!!

2022. jan. 15. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:
66%

"oroszok építenek, és bovitenek atomeromuvet Pakson"

Nem a Fidesz védelmében, de az akkori elképzeléseink szerint kiírt pályázaton emlékeim szerint senki más nem jelentkezett.

2022. jan. 15. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:
22%
3-mas szépen felmondtad a kötelező leckét. Szerintem magad sem hiszed el amit leírtál.
2022. jan. 15. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!