Miért ellenszenves neked a Mi Hazánk?
Mert ostoba szoborrongálók
- mert fullba nyomják a kretént a covid körüli konteok ügyében. Oké ezt még meg is értem, politikailag érthető, hogy van egy nem elhanyagolható antivaxer réteg, akit most belehet vonzani. De ettől még anatómia atlasszal ütném őket, míg a hülyeségek terjesztését abba nem hagyják.
- nincs egyetlen megvalósítható elképzelésük sem. Mind jól hangzó baromság, csak 60+ IQ-van kissé belegondolva rájön az ember, hogy egyik sem életszerű, nem lenne megvalósítható ezer okból.
Egyrészt mert szalonnácik.
Toroczkai előadja a jól szituált szalonképes széplelket, közben a magjuk az őrjöngő mindenki gyűlölő neonácikból állnak. Másrészt kicseszett demagógok, leígérik a csillagos eget is, amit megtehetnek, mert közelébe nincsenek annak hogy bizonyítaniuk kelljen. Olyan intézkedéseket ígérnek, amivel secpert alatt társadalmi és gazdasági válságba tudnák taszítani az országot. De ezt intelligens ember belátja. Max a szellemi alsóharmad veszi be a nagyotmondásaikat.
Programjukban több olyan pont van ami számomra elfogadhatatlan, és nem szeretném ha azt itt bevezetnék. Nekem a jelenlegi kormány is túl rátelepedős és számos intézkedése számomra magánéletbe való beavatkozás és zaklatás kategória, sajnos a mi hazánk még ettől is rosszabb .
Egyetértenék az oltatlanok melletti kiállásukkal,és ezzel a témával kapcsolatos megnyilvánulásuk némelyikével, de tudom hogy nem őszinte és a szavazatokért teszik. Önmagában ez nem elég ahhoz hogy szavazzak rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!