Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kampányol Orbán a 4....

Jeffrey Spender kérdése:

Miért kampányol Orbán a 4. oltással is, pont a választások előtt ?

Figyelt kérdés
2022. jan. 14. 14:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
Az oltás életet ment!!Ne legyél vírustagadó!
2022. jan. 15. 11:53
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

10: Álhírekben már jó vagy, gondolom ezt mind egy megbízható zárt facebook csoportban olvastad :D Igaz is, miért higgyünk doktorit végzett tudósok és virológusok ezreinek, mikor Józsi bá a kocsma végében sokkal jobban tudja hogyan mutálódik a vírus.

Btw, a PCR feltalálója tüdőgyulladásban halt meg 74 évesen, és sosem mondott olyat, mint amit te állítasz. Nyugodtan fact checkeld, ingyen van.

De hát ezért kell az oktatás, mindenki olyan információkba kapaszkodik, amilyet az elméje fel tud fogni. Ezért hisznek sokan istenekben és mesékben, mert sokkal egyszerűbb, mint a relativitás-elmélet.

2022. jan. 16. 00:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok: Utánanéztem ennek a bullshitnek amit 10-es magyaráz, a PCR feltalálója nem azt mondta, hogy nem jó a teszt, hanem hogy nem képes megkülönböztetni az aktív, fertőzőképes vírust az elhalttól, ezért fals pozitívat is jelezhet. Az antigénteszttel együtt lehet kimutatni a fertőzőképességet, ahogy egyébként csinálják idehaza is.

Na, így terjed a fasság. Az egyik félreérti, a többi birka meg megy utána :)

2022. jan. 16. 00:46
 14/19 qkker1 ***** válasza:
68%

"Az oltás életet ment!!Ne legyél vírustagadó!"

Nem vagyok vírustagadó, de úgy ment át rajtam a túlmisztifikált covid, hogy csak az ellenanyag-tsztből tudtam meg, hogy elkaptam.

2022. jan. 16. 09:31
 15/19 anonim válasza:
45%
14-es! Ezt a túlmisztifikáltságot magyarázd meg az éppen az intenzíven az életéért küzdő betegeknek, meg a családjuknak. Én túléltem, a férjem sajnos nem. Soha ne tudd meg milyen az amikor a mentő szirénázva viszi el a számodra legkedvesebbet, és soha többé nem hozza vissza. Ez pont egy évvel ezelőtt történt, amikor már regisztráltunk az oltásra, de még nem kaphattunk oltást. Én természetesen oltakoztam azóta.
2022. jan. 17. 00:55
 16/19 A kérdező kommentje:

Influenzával is lehet kórházba kerülni, meg szezonálisan oltakozni, csak az egyik egyéni döntés, a másik témájában meg hisztériakampányt rendeznek, hogy 3-szorosan volt oltva mégis meghalt és vegyétek fel a 6.-at is.

2022. jan. 17. 01:01
 17/19 A kérdező kommentje:
15-ösnek akartam válaszolni de sztem átjött
2022. jan. 17. 01:07
 18/19 anonim válasza:
Mert maradt Kínai semmitèrő oltóanyag ami lejár.....
2022. jan. 20. 05:19
 19/19 nizijozsef ***** válasza:
62%
Na erre varrjatok gombot! egy ismerösömnek sürgős szemműtétje lett volna Pécsen! teszt autó lement hozzá, megcsinálták, megkaota az eredményt. Másnap ( kedden ) lement érte a betegszállító elvitte Pécsre! nem csinálták meg a műtétet, mert az eredmény több, mint 5 napos! Most meg azt követelik tőle, hogy pécs csak a 2 napos tesztet fogadja el, ami 20.000 ft. 27.50 ft-ból ha megcsináltatja éhen hal. A másik a prof. mondta neki, akár be van oltva valaki, akár nincs, pcr- teszt hiányában nem műtik meg még az oltottat sem. Akkor mire az oltás?
2022. jan. 23. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!