Miért kampányol Orbán a 4. oltással is, pont a választások előtt ?
10: Álhírekben már jó vagy, gondolom ezt mind egy megbízható zárt facebook csoportban olvastad :D Igaz is, miért higgyünk doktorit végzett tudósok és virológusok ezreinek, mikor Józsi bá a kocsma végében sokkal jobban tudja hogyan mutálódik a vírus.
Btw, a PCR feltalálója tüdőgyulladásban halt meg 74 évesen, és sosem mondott olyat, mint amit te állítasz. Nyugodtan fact checkeld, ingyen van.
De hát ezért kell az oktatás, mindenki olyan információkba kapaszkodik, amilyet az elméje fel tud fogni. Ezért hisznek sokan istenekben és mesékben, mert sokkal egyszerűbb, mint a relativitás-elmélet.
12-es vagyok: Utánanéztem ennek a bullshitnek amit 10-es magyaráz, a PCR feltalálója nem azt mondta, hogy nem jó a teszt, hanem hogy nem képes megkülönböztetni az aktív, fertőzőképes vírust az elhalttól, ezért fals pozitívat is jelezhet. Az antigénteszttel együtt lehet kimutatni a fertőzőképességet, ahogy egyébként csinálják idehaza is.
Na, így terjed a fasság. Az egyik félreérti, a többi birka meg megy utána :)
"Az oltás életet ment!!Ne legyél vírustagadó!"
Nem vagyok vírustagadó, de úgy ment át rajtam a túlmisztifikált covid, hogy csak az ellenanyag-tsztből tudtam meg, hogy elkaptam.
Influenzával is lehet kórházba kerülni, meg szezonálisan oltakozni, csak az egyik egyéni döntés, a másik témájában meg hisztériakampányt rendeznek, hogy 3-szorosan volt oltva mégis meghalt és vegyétek fel a 6.-at is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!