Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan nem hajlandóak több...

Sokan nem hajlandóak több oltást beadatni maguknak mondván hogy csökkenti az immunrendszerük védekezőképességét. Egyetértesz velük?

Figyelt kérdés
Sokak szerint az orvosok is oltás ellenesek csak nem mernek szembeszállni a kormánnyal.

2022. jan. 14. 13:14
1 2 3 4
 21/31 Koplárovics Béci ***** válasza:
51%

"A 24.hu nem konteó oldal, és nem 2 nappal ezelőtti a cikk. Ehhez mit szólsz?"

Wow, tehát létezik ilyen.

2022. jan. 14. 18:15
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Most már egyre több tanulmány is ezt támasztja alá. Persze a politikai és üzleti érdekeknek ez ellent mond, úgyhogy a sajtó nem lesz tőle hangos egyhamar.

[link]

2022. jan. 14. 18:25
 23/31 anonim ***** válasza:
32%

Aki ezt leírta, az immunrendszer működésével nincs tisztában.

Lehetnek egyéb problémák, de semmiképpen nem a fentiek.

2022. jan. 16. 20:26
 24/31 anonim ***** válasza:
45%

"Most már egyre több tanulmány is ezt támasztja alá. "

Ez nem tanulmány, és nem alátámasztja, csak felveti.

2022. jan. 16. 20:29
 25/31 anonim ***** válasza:
31%

Na már megint előjöttek a konyhai kisegítő PhD-k és villanyszerelő DLA-k a bölcs meglátásaikkal?🤣🤣

Oltassátok be magatokat, szuribeszarik, vagy viseljétek a következményeket :)))

2022. jan. 16. 22:37
 26/31 anonim ***** válasza:
59%
Szuperbeszarik?? Kik? Akik az ötödik hullámukat nyomják az immunrendszerükkel és csak annyit mondanak a rettegett vírusodnak, hogy gyere bammeg gyere? Míg te mindeközben a fertőtlenítőszeredet markolászva kukucskálsz a maszkod mögül a 3 oltásoddal és ha tüccentesz rohansz a PCR tesztedérd? Hahaha vicces vagy. :D
2022. jan. 17. 07:36
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két félelmem van az oltásokkal kapcsolatban, és bármennyire is próbáltam KÜLFÖLDÖN is utána járni, nem találtam teljesen hiteles anyagot arról, hogy:

AD1: Milyen regisztrált mellékhatásai lehetnek

AD2: Melyik oltás, mennyire hatékony.

Nem vagyok se oltás, se gyógyszer, se tudomány ellenes, de egyszerűen nem lehet értelmes vitát folytatni, vagy választ kapni a fenti kérdésekből, kérdésekre, pedig szerintem ez nem ördögi. A másik, amit viszont tényleg viccnek tartok, az az, hogy a mostani hullámokban, amikor elérhetők az oltások rosszabb számokat produkálunk, mint 1 éve, amikor, még nem voltak oltások. Nekem ez az egyik legnagyobb problémám.

2022. jan. 17. 10:19
 28/31 anonim ***** válasza:
60%

Tizensokadik oltàst kapom az infuenza ellen.

Nem halt ki az immunrendszerem, de nem tudom, 10 év múlva mire vezet.

A mRSN technológia bemutat egy stuktúrát az immunrendszernek, amit az eddig nem ismert.

Beteszi az "új irtandó" menüpont alá, aztán ha megjelenik, majd megküzd vele.

Az immunrendszer kb milliószor több dolgot csinál, mint a Covid-19 vírustól való védelem.

2022. jan. 17. 12:00
 29/31 anonim ***** válasza:

"A mRSN technológia bemutat egy stuktúrát az immunrendszernek, amit az eddig nem ismert.

Beteszi az "új irtandó" menüpont alá, aztán ha megjelenik, majd megküzd vele."

Nem. Ezt a hagyományos vakcinák teszik.

Az mRNA a saját tested veszi rá, hogy legyártsa a fehérjéket, amik kiváltják az immunválaszt.

2022. jan. 17. 12:27
 30/31 anonim ***** válasza:
28%
Úgyis kötelező lesz az oltás és működik a cucc, be is szarhattok a nyálverésben itt attól ez még nem változik xdd
2022. jan. 17. 12:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!