Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány oltást vagy még hajlandó...

Hány oltást vagy még hajlandó felvenni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a kártya csak 4-6 havonta történő oltakozással marad érvényes ezentúl.

2022. jan. 13. 21:50
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
88%
Én a környezetemben nem látom, hogy az oltottak nagyon agitálnák az oltatlanokat, nincs ebből vita, az internet viszont tele van oda-vissza köpködésekkel. Itt én normálisan kifejtettem az álláspontomat több helyen is, nem minősítve az oltatlanokat, mégis nekem estek.
2022. jan. 15. 11:11
 32/43 anonim ***** válasza:
82%
Én sem a környezetemben tapasztalom, hanem netes felületen. Ott viszont pro és kontra.
2022. jan. 15. 12:16
 33/43 anonim ***** válasza:
60%
Mondjuk nekem még mindig több oltatlan kívánta a halálomat, mint oltott, mikor még nem volt bárki számára elérhető az oltás.
2022. jan. 15. 13:27
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Oltatlanként én azokat is elítélem, akik az oltottak halálát akarják. Semmivel sem jobb csőcselék.
2022. jan. 15. 13:29
 35/43 anonim ***** válasza:
24%
#33 mivek akkor még nem nagyon voltak oltottak. ;)
2022. jan. 15. 13:34
 36/43 anonim ***** válasza:
72%
Nem hinném, hogy azért, mert kevesebb oltott volt, engem oltottak legfeljebb azzal piszkáltak, miért nem jó bármelyik oltás, de a szélsőséges oltatlanok szerint meg fogok halni, meg ki kellene végezni az oltottakat.
2022. jan. 15. 13:57
 37/43 anonim ***** válasza:
95%

Pénteken voltam az első oltásomon.:( Eddig bírtam mert semmi előre mozdulást nem látok a jövőt illetően közeltávon! Iskolában dolgozom ezért januárban fizetetlen szabin voltam eddig amiből elég nehéz megélni(ja és TB-se volt azonnal!), így az első oltás után dolgozhatok 31.-éig majd utána csak akkor ha felveszem a 2. oltást.

Sajnos mint iskolai dolgozó az én iskolámban mint oltatlan én voltam egyedül csak. Még van néhány ember akinek elfogadták az oltás nélküli védettségi kártyáját (ezt is az iskolának kellett elintéznie hogy találjon olyan dokit aki nem javallja az oltást míg a védettségi kártya tart)

Engem nem zavar az oltás, saját mamámat is elvittem az oltópontra, de az hogy kvázi ráköteleztek azért nem kicsit bosszant...:(

Ja és vidéken nem úgy van hipp-hopp munka mint a fővárosba.

Tehát oltás nélkül nem volt munkám, tehát pénzem se és TB-m se

Ami még bosszant hogy nem az számít hogy védett vagy hanem az hogy oltott vagy e...

Amúgy voltam már kovidos, még a wuhani fajtát kaptam el tavalyelőtt novemberben. 3 nap hőemelkedésem volt és ennyi. Reménykedtem lesz étvágytalanságom, hátha leadok néhány kilót, de nem volt...:)

Amúgy mindent megpróbáltam hogy elkerüljem az oltást. Önköltségen elmentem decemberben antitest vizsgálatra de már nem volt elég antitestem :(

Az iskolámban komoly bajok nem voltak az oltástól, csak 1-2 enyhe tünet.(kb 100 ember) Egyik tanárról tudom csak azt hogy a Jansen oltás után lett kovidos...vagy az oltástól lett kovidos tünetei...de az is érdekes hogy sokan elkapják a kovidott épp oltás után...Decemberben nem is volt a tanár.

Apropó pedagogusok...Itt az a baj hogy néhány % aki nem oltakozott és a néhány %-nak nem engedtek... Bezzeg a Máv-nál ahol jóval nagyobb %-a volt a nem oltott ott persze engedtek. Amíg az oltottak is nem állnak ki a kötelező oltás ellen addig veszett fejsze főleg igaz ez az iskolákra...

2022. jan. 15. 21:32
 38/43 anonim ***** válasza:
85%
Nos én világ életemben a tudománnyal foglalkoztam (alkalmazott fizika). Most nem taníthatok az egyetemen, mert nem vettem fel az oltást. Egyáltalán nem vagyok tudományellenes. Viszont egész életemben kerültem mindenféle gyógyszert. Csak akkor vettem be, ha már nagyon beteg voltam. Antibiotikumot talán ha kétszer kaptam életemben, pedig már ötven éves vagyok. Viszont nem vagyok elhízva és sokat szaunázom. Utoljára harminc évvel ezelőtt voltam kórházban, azóta kb. évente van egy kis nátha/influenza, de ennyi. Nem akarok oltást felvenni, mert felesleges és a szervezetemnek szüksége van az ingerekre. Az oltott ismerőseim az oltás óta mind betegesebbek lettek. Ismerem, hogy miként épül fel az orvostársadalom és megértem, hogy miért áll érdekülben propagálni azt, amit a magasabb rangú mond nekik. Nekem tudományos alapon nincs okom félni a covidtól. Viszont képes vagyok gondolkodni és észreveszem azt a rengeteg ellentmondást, ami ekörül a cirkusz körül van. Nem akarom megvédeni a saját szervezetem oltás általi tönkretétele árán azokat, akik rám kígyót békát kiálltanak és mindenféle laposföldhívőnek állítanak be. Nem akarom megóvni azokat, akik engem útálnak és alpári jelzőkkel illetnek. Viszont a saját testem felett magam akarok rendelkezni, mert rajtam kívül senki sem tudja, hogy nekem mi a jó. Tudományellenesnek beállítani azokat, akik képesek gondolkodni, óriási beképzeltség, fölényesség és butaság. A tudomány idővel be fogja bizonyítani, hogy kinek van igaza, de ehhez idő kell, amikor már nem a politika által irányított adatok fogják adni a statisztikákat.
2022. jan. 18. 12:07
 39/43 anonim ***** válasza:
94%

Nekem mérnöki végzettségem van és abban is dolgozok, és nem akarok okosabb lenni azoknál, akik egészségügyben jártasabbak, mint én, mert azt tanulták és abban is dolgoznak. Természetesen az én szakmámba is bele akarnak okoskodni olyanok, akiknek fingjuk sincs róla, de ettől még nem lesz igazuk.

Nekem az oltott ismerőseim mind jól vannak, 1 embernek volt nagyobb gondja miatta, de őt covidra oltották, és ez okozott bajt (vagy nem volt tünete, vagy olyan enyhe, hogy nem gondoltak rá, hogy covid). Oltatlan ismerőseimnél is többnyire minden oké, de nem kíváncsiskodok ilyenekről, mert nem tartozik rám. Engem ugyanúgy zavarnak a következetlen intézkedések, zavar, hogy nincs tesztelés oltás előtt, zavar, hogy a padlóra küldjük az egészségügyet, enélkül is nehéz volt időpontot kapni, zavar, hogy még jobban kicsinálják az oktatást, zavar, hogy gyűlölködést szítanak különböző csoportok között, mert az emberek vevők rá, és ugranak a gumicsontra.

2022. jan. 18. 12:21
 40/43 anonim ***** válasza:
87%
0
2022. jan. 19. 17:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!