Ellenzékik! Nem vagytok szomorúak, hogy a hatóságiárazás miatt ezzel eldőlt a választás?
Figyelt kérdés
Ugyanolyan olcsó lesz minden fontos élelmiszer. Ez a szegényeknek nagyon nagy köszönet. Én megveszem úgyis a kaviárt ha emelik, de a szegényeknek ez nagy segítség lássuk be és ők a szavazók. Az ellenzék már egy ideje padlón van márkizaj miatt és ez most a kegyelemdöfés. Nem vagy szomorú? Hogy éled ezt meg?2022. jan. 13. 18:10
11/22 anonim válasza:
Akinek van egy kis esze az tudja, hogy a hatósági ár semmi jót nem jelent! Az áfát kellett volna csökkenteni és felügyelni, hogy jelentkezzen az árban. A benzinnél is egyébként.
12/22 anonim válasza:
Szomszéd DK-s nyugdíjas is nagyon örül ennek a lépésnek. Már a fideszre fog szavazni meg is mondta. Le is szedte gyurcsány képét sztalin mellől a szobába
13/22 anonim válasza:
Te még az életbe nem ettél kaviárt...ami ugye halg.ci....
14/22 anonim válasza:
Áfát nem szabad csökkenteni mert a boltok visszaemelik az árát a terméknek egy idő után, a költségvetésnek meg óriási kiesés lenne.
Ez a legrosszabb amit lehet csinálni.
15/22 anonim válasza:
14, az megvan, ha a bolt árat emel, akkor az áfa is magasabb összegű???
16/22 anonim válasza:
Hát persze, hogy azt kellett volna, hisz akkor kevesebb pénz jutna az államnak és az ellenzéknek ez a célja. :)
17/22 anonim válasza:
Nagyon gáz, hogy a baromarcú Jakab Péter már tudja, hogy drágulás lesz, mikor még nem is közölték konkrétan, hogy mik lesznek a hatósági árak, de a nyomorék Dzsékob már jajveszékel facebook-on, hogy náluk most olcsóbbak az árak, mint tavaly októberben, szóval drágulás lesz. Lehet azt mondani, hogy ilyen korrupt kormánya még nem volt Magyarországnak, mint most, de ennyire egy elb*szott, semmitérő, kupleráj ellenzéke sem.
18/22 anonim válasza:
17, konkrétan közölték, hogy minden boltnak a saját október 15-i árára kell visszatérni ezekkel a termékekkel. A többit szabadon emelheti. Szerinted lenyeli a veszteséget vagy nem?
19/22 anonim válasza:
Nekem Viktor ajánlhatna ingyé lakást, azt elfogadnám, de rá semmi esetre sem szavaznék az biztos. Sajnos elég sok az agyilag teljesen hülye emberek, akik ezen nem látnak át.
20/22 anonim válasza:
Én beszéltem két Fideszes ismerősömmel és őket például elég erősen kiábrándítja ez a hatósági árazós, komcsi tempó, pontosan azért mert ők pontosan jól tudják, hogy ezzel hosszútávon legfeljebb csak ártani fognak a kiskereskedőknek/vásárlóknak, rosszabb minőségű termékek lesznek, a többi termékbe építik be az árát, stb. Szóval nem olyan biztos, hogy jó húzás volt ez a Fidesz részéről, óriási gyengeséget is mutatnak ezekkel az akciókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!