Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz bebiztosította a...

A fidesz bebiztosította a 2/3-ot? A csirkefarhát árát is rögzítik!

Figyelt kérdés

[link]

A farhátmeghajtású nyuggerek fejvesztve fognak rohanni fideszre szavazni. Lehet a 3/4 is meglesz, a bal oldalnak eséje sincs!

2022. jan. 13. 14:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%

Az idősek meg rühellik a fiatalokat. Amúgy meg a kor miért tiszteletre méltó dolog? Egy hetvenéves kéjgyilkost is tisztelni kellene, csak azért, mert öreg? 🤦‍♂️🤦‍♂️

2022. jan. 13. 15:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
11# Én úgy vagyok vele, hogy a tisztelet oda-vissza jár. Kit érdekel, hogy idős? Adja meg a tiszteletet és én is megadom neki és ne követelőzzön, hogy én idős vagyok...
2022. jan. 13. 15:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

8,9

Nem szeretem ha szidják az öregeket, mert nem ők tehetnek róla, hogy az M1 és TV2 mossa az agyukat, fent kellene rendezni elsőnek a dolgokat és a fejekben, de a média nem fogja engedni ezt

.

Azért viszont mérges vagyok hogy a fiatalt megsem akarják hallgatni, és megmakacsolják magukat mert "mit akar ez a kis taknyos magyarázni nekem, én majd azt tudom mi a jó, éljen a haza!" "majd ha megettél annyi kenyeret mint én, majd rájössz apukám mi a helyes döntés", stb

Én ha öreg lennék, biztos meghallgatnám az unokám egyes dolgokról hogyan vélekedik és érveljen is, de nekik ez sem számít. Mert ő tudja a 8 általános végzettségével ami 40 évig jó volt a paradicsom gyárban, hogy mi a tuti, az informatikával meg köszönő viszonyban sincsenek, a többhelyről való tájékozódás fogalma ismeretlen!

2022. jan. 13. 15:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem hinném.
2022. jan. 13. 16:10
 15/15 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
41%
Nekem tetszenek az intézkedéseik.
2022. jan. 13. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!