Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan miért nem látják be,...

Sokan miért nem látják be, hogy az ármaximalizálással csak több kárt tesz a Fidesz az országnak, mint használ?

Figyelt kérdés

2022. jan. 13. 13:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

🛒 Ma reggel elmentem a boltba, és megnéztem, mit jelent ez a valóságban.

➡️ Kristálycukrot ma 255 forintért vettem. Októberben 261 forint volt.

➡️ A liszt ma 159 forintba került. Októberben 203 forintba.

➡️ A tejért ma 249 forintot fizettem. Októberben 286-ot kellett.

➡️ A csirkemell kilója 1469 forintba került. Októberben 1600 forintba.

➡️ Egyedül sertéscombot nem találtam olcsóbbat. Ma 1439 forintot kértek érte, októberben 20 forinttal kevesebbet.

2022. jan. 13. 13:18
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Mert sokan csak azzal törődnek hogy olcsót vásárolhassanak.. Az hogy közben a háttérben komplett ágazatok mennek tönkre az már mellékes..
2022. jan. 13. 13:19
 3/12 anonim ***** válasza:
6%

Nem tesz semmilyen kárt. A kormány a lakosságért van nem a nyugati multikért.

<ÉN> magyar állampolgár olcsón veszem a tejet, húst, olajat ez nekem jó! Semmi rossz sincsen benne. A multinak tesco,lid nem annyira jó. De túlélik. Kicsik kevesebb luxusprofitjuk lesz de meg sem kottyan nekik majd

2022. jan. 13. 13:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Februar 1-tol lesz aktualis az engedmeny ... feltetelezem a Kormany valamit elore lat a jovobol ... majd latjuk, hogy 2-3 het mulva mikent alakulnak az arak.
2022. jan. 13. 13:20
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
#1 Ép mostanában lettek volna komolyabb emelkedések, okkal! [link]
2022. jan. 13. 13:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
nem várható el a szavazópolgároktól, hogy imndenhez is értsenek. őket a nagy többséget maxiumum a fiziológiai szükségleteik vezérlik a hétköznapokban. esznek isznak munkába járnak sexelnek. Ennyiben ki is merül az életük. Nem az elsődleges céljuk a tudás és valamelyik téma szakirodalmának olvasása. Soha nem fogják felfogni, hogy az árbefagyasztást egyszer valakinek ki kell majd fizetni. Az a veszteség az országé vagyis az állampolgár szavazópolgáré. Majd az állam sarcol és azzal vissza is veszi később a mostani árbefagyasztásból kieső bevételeit.
2022. jan. 13. 13:21
 7/12 anonim ***** válasza:
12%
Nem tesz tönkre semmilyen ágazatot. Csak a 2.8-as tejet érinti. A gazdagabbak úgyis az 1.5-öst veszik, nem érdekli őket az ára. Ugyanazt a tejet higítják fel. Ílyen ostobaságokat, hogy tönkremeegy egy ágazat is csak laikusok tudnak kitaláni, akiknek semmi sem jó mert a Fidesz az ördög
2022. jan. 13. 13:28
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
#7 Több ismerősöm is van aki állattartásból él és elég rossz helyzetben vannak, erre meg most egy ilyen intézkedés...
2022. jan. 13. 13:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az állattartóknak nagyon nehéz amúgy is. Nem nagyon emelkedtek a felvásárló árak az elmúlt évtizedben aztán a rezsi meg az áram meg a takarmányok meg nagyon.

szóval ennek sajnos nincs sok értelme. és nem is lehet fenntartani.

2022. jan. 13. 13:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Tuti árrobbanás lesz, mert a mezőgazdaság önköltségei IS emelkedtek, kezdve a műtrágyánál. Aki járja az országutakat láthatja, a szántóföldek kisebb része tavaszi vetésre előkészített, a zöme meg kizöldült az őszi vetésekkel. Azt is látni, hogy visszaszorult a zöldségek termesztése, többségük import: a répa, a karalábé, a zeller, a hagyma.
2022. jan. 13. 13:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!