Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ilyen nagy baj van már Magyaro...

Ilyen nagy baj van már Magyarországon,hogy már az alapvető élelmiszerek árát is maximalizálni kell?

Figyelt kérdés

2022. jan. 13. 07:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nagy a baj, hogy a "minimál ár" magasabb a mostaninál. Ez fog áremelkedést okozni! Egyetlen élelmiszer sem került annyiba nálunk sem tavaly, sem most!
2022. jan. 13. 08:42
 12/16 anonim ***** válasza:
38%

A YouTube csatornán A gonosz születése fent van kb 2óra 30 perces film.

Az egyik vezető azt mondja Hitlernek- Maga megőrült!

Erre Hitler paprikavörösen felpattan és az ordítja: Egy talicska Márka kevés egy kiló kenyér árának fedezésére, és én vagyok az őrült?

2022. jan. 13. 08:49
 13/16 anonim ***** válasza:
31%
Dehogy van nagy baj! Tegnap voltam vásárolni, egy szemmel sem voltak kevesebben mint amúgy szoktak. Parkolóhely sem volt több, pedig azon látni lehetne. Ha olyan nagy lenne a szegénység meg annyira nem lenne pénze az embereknek, akkor látványosan kevesebben lennének bent a boltokban, látványosan kevesebb terméket vennének. Ehelyett tömött kosarakkal masíroztak az Aldiban...
2022. jan. 19. 09:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért mert enni kell ha a fene fenét eszik is, ott fog utoljára csökkeni a tömeg…
2022. jan. 19. 09:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Ekkora a baj elég sok fejben sajnos.
2022. jan. 19. 12:12
 16/16 anonim ***** válasza:

14

Ha nekem szántad a kommented!

Mikor nekem nem volt pénzem, jóval ritkábban jártam boltba hogy még véletlenül se tudjak venni olyan dolgokat amiket esetleg megkívánok vagy pont akciós de rohadtul nincs amúgy szükségem rá. A másik dolog! Ha megfigyeled az emberek kosarait, akkor lehet látni, nem az alapvető élelmiszereket veszik legjavában, hanem a sok-sok nasit és a nasi az drága! A harmadik dolog! Az emberek egy icipicit sem akarnak változtatni a szokásaikon, semmiről nem akarnak lemondania spórolás érdekében, de a sírás az nagyon megy nekik! 🙂

Ettől függetlenül persze az inflációt meg kell állítani, de szerintem ez egy darabig még velünk marad. Lehet hatósági árakat bevezetni ideiglenesen, de egy idő után meg fog szűnni ám az is. Az infláció vége meg ki tudja mikor lesz. 🤷🏻‍♀️

2022. jan. 19. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!