Tényleg van aki a hatósági árazás miatt szavaz Viktorra?
Figyelt kérdés
Azert legyünk már őszinték, Rákosi Matyiéknál is ez volt, a kommunista időkben...
Felfogták egyeltalán hogy a hatósági árazás elég nagy intő jel arra, hogy baj lesz az országban?
Először üzemanyag, aztán élelmiszer.. A végén még a wc papír is hatósági áras lesz??
2022. jan. 12. 20:16
11/16 anonim válasza:
Mostanság azon kezdtem el gondolkozni, hogy a mostani kormányra megyek majd szavazni én is. Egyék meg ők, amit főztek, ellenük menjen majd a nép kockakövet dobálni, ne értük.
12/16 anonim válasza:
Szerintem a sok gfalusi, tanyasi igen.
13/16 anonim válasza:
Közmunkások, falusiak, alacsony jövedelemmel rendelkezők közül biztosan lesznek ilyenek.
14/16 anonim válasza:
Ja biztos akiket 12 évig minimálbéren meg közmunka béren tartótak rájuk szavaz.Csak azt nem vesszitek észre hogy, árak változtak ezt ők is látják.
15/16 anonim válasza:
#14: Minél szegényebb valaki, annál nagyobb valószínűséggel szavaz a Fideszre. Paradoxnak hangzik pedig így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!