Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg van aki a hatósági...

Tényleg van aki a hatósági árazás miatt szavaz Viktorra?

Figyelt kérdés

Azert legyünk már őszinték, Rákosi Matyiéknál is ez volt, a kommunista időkben...

Felfogták egyeltalán hogy a hatósági árazás elég nagy intő jel arra, hogy baj lesz az országban?

Először üzemanyag, aztán élelmiszer.. A végén még a wc papír is hatósági áras lesz??

2022. jan. 12. 20:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Mostanság azon kezdtem el gondolkozni, hogy a mostani kormányra megyek majd szavazni én is. Egyék meg ők, amit főztek, ellenük menjen majd a nép kockakövet dobálni, ne értük.
2022. jan. 12. 21:39
 12/16 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a sok gfalusi, tanyasi igen.
2022. jan. 12. 21:56
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
Közmunkások, falusiak, alacsony jövedelemmel rendelkezők közül biztosan lesznek ilyenek.
2022. jan. 12. 22:25
 14/16 anonim ***** válasza:
23%
Ja biztos akiket 12 évig minimálbéren meg közmunka béren tartótak rájuk szavaz.Csak azt nem vesszitek észre hogy, árak változtak ezt ők is látják.
2022. jan. 13. 00:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
#14: Minél szegényebb valaki, annál nagyobb valószínűséggel szavaz a Fideszre. Paradoxnak hangzik pedig így van.
2022. jan. 13. 00:27
 16/16 anonim ***** válasza:
94%
A kommunista nyuggerek
2022. jan. 13. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!