Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a hat...

Mi a véleményetek a hat élelmiszer (liszt, cukor, olaj, stb.) árának befagyasztásáról?

Figyelt kérdés
Személy szerint nekem ott a problémám, hogy az október 15-i árakat veszi figyelembe az Orbán-kormány. Az étolaj ára már akkor is magas volt. A cukoré is. Mi a célja?

2022. jan. 12. 20:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Szavazatvásárlás a célja. A hvg kommentjei között láttam, hogy az aldiban vagy lidlben most is olcsóbbak ezek, mint a hatósági ár..
2022. jan. 12. 20:14
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem támogatom.
2022. jan. 12. 20:16
 13/22 A kérdező kommentje:
Örvendek, hogy nemcsak nekem jók a meglátásaim ezzel kapcsolatban. Újabb parasztvakítás. Kár, hogy nincs normális ellenzék.
2022. jan. 12. 20:20
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

"Kár, hogy nincs normális ellenzék"

Ha lenne egy normális ellenzék akkor mit tudna tenni ebben a helyzetben? Van egy 2/3-os kormánytöbbség, egy behemót állami propagandagépezet versus szemben az ellenzékkel.. Ez mindenhol halott ügy lenne ilyenkor, mi meg csak tetézzük az ellenzékkel :D

2022. jan. 12. 20:31
 15/22 A kérdező kommentje:

John_McClane: Nyilván nem a jelen helyzetre gondolok. Most semmit.

Ha a hat párt normálisan összefogna, és Márki-Zay úgy fogalmazna, hogy mindenki számára érthető legyen, akkor volna esély kormányváltásra. Így nincs és ha így marad, akkor nem is lesz.

Mindegy. A lényeg: a köznép nem érti, mit akar Márki-Zay, csak a lényeget emelik ki a mondandójából.

Ha nem olvasnék politikát, én is csak azt hallanám meg, amit a számba adnak.

2022. jan. 12. 20:49
 16/22 A kérdező kommentje:
Nna, az utolsó mondatom jól megfogalmaztam. :)
2022. jan. 12. 20:51
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"Mindegy. A lényeg: a köznép nem érti"

Akkor nem az ellenzékkel van a baj, hanem a köznéppel. Cseréljük le őket :D :D

2022. jan. 12. 20:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az égvilágon semmilyen szakmai egyeztetés nem történt előzetesen senkivel, nemhogy hatástanulmányt csináltak volna, így csak tematizálni akarják a közbeszédet a választások előtt. Lássuk be ez elég jó módszer erre.
2022. jan. 12. 20:57
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Kommunisták.

Én tulajdonképpen azt nem értem, hogy miért nem azt írták elő mindjárt, hogy mindegyiket 10 Ft-ért kell árulni?

Ez a legegyszerűbb, megjelentetni a Magyar Közlönyben: rezsi ennyi, közműcégek oldják meg, minimálbér ennyi, munkáltató oldja meg, benzin ennyi, kereskedő oldja meg, liszt ennyi, gyártó oldja meg, holnaptól nem szabad felkelnie a Napnak, csillagászok oldják meg. Lényeg, hogy nekik ez semmibe nem kerül, semmit nem kell tenniük érte, pár ezer csőlátó nyuggert meg megint begyűjtenek vele. Annak érdekében mit tettek az elmúlt 11 évben, hogy ne legyen probléma, ha pl 500 Ft a benya? Semmit.

2022. jan. 12. 21:08
 20/22 A kérdező kommentje:

OFF: Pofám leszakad. Felvetettem a kérdést, erre mint a hiénák újabb kérdések kiírása ezzel kapcsolatban fél órán belül.

Minek kell utánozni? Egész nap senkinek nem jutott eszébe, csak a kérdésem olvasása után? Miért nem ide válaszoltok bakker! ON

Többieknek köszönöm a vélemény-nyilvánítást!

2022. jan. 12. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!