Szerintetek az élelmiszer-STOP bevezetésével nőni vagy csökkenni fog a Fidesz népszerűsége?
És másodjára is rosszul írtam le...
Mindegy, értitek így is :D
Én úgy érzem, hogy a fideszben zsenik ülnek,és nem véletlen hozták ezt a döntést.
Minnél nagyonn hírértéket kap, annál nagyobb elérést tud generálni ezzel is a fidesz,és a nagyszámok törvénye alapján lesznek olyanok akik ezt jónak fogják tartani és az megint +1 szavazat nekik... nyilván ellenkező is kisülhet belőle, de azért a fidesz nem véletlen fidesz...(bár én szeretném ha cserélődne már a rezsim,és legyen valami új, de nem hiszem,hogy megfog történni)
Nem volt jó húzás. Ez kommunizmus amúgy? Világválság van, az eladó fogja megszívni.
Talán a fizetéseket kéne jobban növelni, és a horribilis albérlet árakat csökkenteni/belesegíteni.
Én amúgy sem költök sokat kajára, de a fizetésem 80%-a elmegy az albérletre rezsivel.
Kettőről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!