Az ellenzék idén összehozza a Fidesznek a 2/3-ot?
A Fidesz háza táján sok botrány volt az utóbbi időszakban, az árak az egekben, államadósság az egekben, 40 ezer covidáldozat, és még sorolhatnám. Ennek ellenére még most sem vezet egyértelműen az ellenzék. Pedig volt egy előválasztás is, ami aktivizálta az embereket, és tulajdonképpen tematizálta a közbeszédet az ellenzék. Jelentős mértékű változás viszont nincs náluk, szemben a Fidesszel, akiknél megugrott a támogatottság decemberben és novemberben is.
Aztán itt van a hetedik frakció kérdése, amit az ellenzéki pártok nem engedélyeztek. Ezzel teljesen egyértelművé tették, hogy vereségre számítanak. Összefogunk, támogatjuk egymást, meg minden, aztán ha frakciót kéne adni a "kapitánynak", azt már nem. Ez minden, csak nem összefogás. Ráadásul Márki-Zay Péter is olyanokat mond az előválasztás óta, hogy az ember haja égnek áll.
Ácsi! MZP YouTube videójáról tőmondatokat én is kitudok ragadni, és rossz kontextusban kiragadni.
Nézzél meg egy teljes MZP videót például a rezsicsökkentésről vagy az egészségügyről. Rájössz, hogy nagyon összefüggően beszél, és jó tervei vannak.
Sajnos a magyar nép tájékozatlan, és tényleg trágyával etetett gombákHOZ HASONLÍTOTTA. Fidesz média a trágya.
Ellenzéknek egy baj van, nem kampányol úgy mint a fidesz, pedig az ellenzéknek hazudnia se kell hogy lejárassák a Fideszt.
"A Fidesz háza táján sok botrány volt az utóbbi időszakban"
Sok? Mi volt botrány a fidesz háza táján az utóbbi időben Szájeren kívül? A győri polgármesternek az ügye már l2,5 éve volt, azóta nem is vesz részt a politikában, ahogy Szájer sem. Tudom, szokás Kaleta ügyét a fidesz nyakába varrni, de semmi közük Kaletához. azért a kettőt én nem nevezném soknak, mikor az ellenfelüknél pont ott van szép nagy tömegben a városházi botrány sok-sok szereplője, a műtrágyagyárosuk, meg a BKK elnök vezér luxus élete, scak hogy az utóbbi pár hétből merítsünk.
"MZP YouTube videójáról tőmondatokat én is kitudok ragadni"
Én még kontextusában is tudom értelmezni. És képzeld, még így is sok zöldséget összehord. A Fideszes nyugdíjasok halálát lehetséges választási előnynek könyvelte el. A zsidó fideszesekről beszél, és nem tud észérvet felhozni amellett, hogy miért kellett a származásukat külön kiemelni.
#6 Értem, szóval nyomod a meséket megint.
Semmiféle pegazus botrány nem volt, csak ti erőlködtetek hátha sikerül valamit kavarni belőle. Az tényleg botrányos, hogy az EU szabálytalanul visszatart egy olyan közös hitelfelvételből nekünk járó összeget, amihez mi csakis mások kedvéért járultunk hozzá. Semmiféle botrány nincsen Varga Judit körül, azzal is hiába próbálkoztatok, de látom szereted a gyűlöletpolitikát, most is csinálod ezerrel.
Maradjunk annyiban, hogy van sok mese habbal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!