Tirivális, hogy mit kérdez.
Az a magyarázat, hogy a liberálisok szabadságjogokat adtak a nőknek, dolgozhatnak, szavazhatnak és nem kell a kérdezővel összejönniük, mivel mondhatnak nemet a kérdezőnek, aki egy incel, persze ő valójában azzal fogja indokolni, hogy ezekkel a szabadságjogokkal a nőt egy - megélhetés szempontjából - bizonytalan helyzetbe taszították, ami miatt lelkileg elnyomják a nőket.
Pontosan erre gondoltam
Nem, nem támogatják egyik vallást se. Ha támogatnák, akkor nem lennének liberálisok.
A liberálisok nem támogatnak vallást, de nem is üldöznek.
(Amúgy a kereszténység ugyanúgy elnyomja a nőket, de ne zavarjon.)
Keresztényeknél a szélsőséges, pünkösdi-karizmatikus szekták szokták elnyomni az USA-ban, egy házba zárt kis közösség, addig a Bibliára esküdő Amerikai elnök nem.
Iszlámnál viszont mindegy, hogy Szaúdiak, vagy Irániak, ott állami imámok / kádik / ulémák / ajatollahok / sejkek uszítanak és működnek vallásrendészetet.
Sosem értem, mire jó ez a "bezzeg a keresztények" típusú "érvelés" / másra mutogatás.
Ha igazad lenne, akkor kb. a világ fele el lenne nyomva.
2015-ös felmérés szerint kb. 2 milliárd iszlám ember van. Ez a földnek több, mint negyede.
Miről beszélünk? Még az amerikai hírszerző ügynökségek sem becsülik a szélsőséges iszlamistákat 1 millió fő fölé.
"Sosem értem, mire jó ez a "bezzeg a keresztények" típusú "érvelés" / másra mutogatás."
Akkor jó, ha valaki zavar az igazság, pl. téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!