Márki-Zay a saját térfelének is egyre kellemetlenebb. Valószínűleg visszavonják?
2022. jan. 12. 13:31
1/14 anonim válasza:
Két és fél hónap van hátra, MZP-re épült és épül a teljes kampány. Semmi értelme nem lenne "visszavonni" hiába mondogatjátok ezt állandóan. Ennyi idő alatt már nem lehet egy új embert felépíteni és vele is egyeztetni mindenről.
2/14 anonim válasza:
Valószínűleg elvesszük a krumplidat.
3/14 A kérdező kommentje:
De folyamatosan ilyen "bölcsességeket" produkál, ráadásul a saját médiája sem reklámozza folyton, sőt igyekszik inkább hallgatni róla, és ha már ott is kritikus hangok jelennek meg vele kapcsolatban...
2022. jan. 12. 13:35
4/14 A kérdező kommentje:
2-es: vedd el Breuertől, az ő véleménye
2022. jan. 12. 13:36
5/14 anonim válasza:
Ez nehéz kérdés.
Ugyebár volt egy miniszterelnök jelölti választás, ami kötelezi a részt vevő pártokat, meg hát a szavazóik miatt is érdekes lenne visszahívni Márkit....
De ennek a "játéknak" ez a veszélye... ráadásul Márki abszolút "ismeretlen" volt, szerintem ezért is nyert, de ahogy mondtam ebben nagy a rizikó, mert a valódi énje csak mostanában derült ki.
Hibát hibára halmoz...
Szerintem nem kell most már változtatni, inkább az ellenzék készüljön 2026- rá, és vonják le a tanulságot...
6/14 anonim válasza:
meg lett választva. maximum ő maga mondhatna le, és az is szétrobbantaná az egészet, de "visszavonni" lehetetlen.
7/14 A kérdező kommentje:
6-os: Majd ahogy GyF óhajtja...
2022. jan. 12. 13:57
8/14 anonim válasza:
Megint egy propaganda cikk a lakájmédiában?
Köszönjük Emese.
9/14 anonim válasza:
Nyugtatgathatjátok ezzel magatokat önigazolás gyanánt, de attól még áprilisban lesöpri a Fideszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!