A Nemzeti Választási Iroda honlapja a szavazás napján összeomlott 2018-ban, ami sok problémát okozott. Az informatikai céges háttér 2022-re sem változott. Akkor megint csalás lesz?
"összeomlott" ... "csalás" ... ezek a szavak nem egymas szinonimai - miert is erzem, hogy egy kicsit provokativ a kerdes?
Klassz eleted lehet ha a reggeli kave melle egy ilyen kerdest dobsz!? Szep napot neked testverem! :)
A Neptunhoz képest ez még jól működik.
Azt sem képesek megkalapálni.
Aki ebben bármi meglepőt talál, az nem ismeri a magyar közigazgatást belülről.
Ez nem multicég, semmit nem fejlesztenek. 5 évig könyörögtem egy új számítógépért, ami nem tetűlassú. Most kaptam pár hónapja, de ez sem új, hanem sufniban próbáltak feljavítani egyet. Kontakthibás az USB-kimenete, időnként nem kapcsol ki, majd nem lehet bekapcsolni. Szóval vicces.
A Belügyminisztérium egyik háttérintézménye vagyunk, nem egy járási hivatal valahol az ukrán határhoz közel...
Nem lep meg, hogy semmilyen változás nincs a Választási Irodánál sem. Ez nem feltétlenül tudatos és összeesküvéseket kell gyártani. Egyszerűen letojják.
7#
Elolvastam.
Tárgyfelvételkor, vizsgajelentkezéskor befagy.
Hátba kellene vágni egy szívlapáttal, aki ilyen hülyén tervezte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!