Ellenzékiek! Akkor április 3-án kormányváltás?
2014-ben azt mondtátok, kormányváltás lesz.
2018-ban azt mondtátok, most már biztosan kormányváltás lesz.
2022-ben hogy fog alakulni a dolog?
Kérdező, te is hülyeséget írsz.
Aki nem fideszes, az csakis baloldali?
Lője már le ezeket valaki!
Én ellenzéki vagyok, de jobban szeretnék egy 2026-is 2/3-os ellenzéki győzelmet (válság miatt sima ügy lesz - a fél országot ki fogják lakoltatni például és megduplázódnak az élelmiszerárak), mint most 2022-ben egy 1-5%-os győzelmet.
Az lenne a jó ha teljes elszámoltatások lehetnének, és visszaszereznék az ellopott lóvét.
"Lője már le ezeket valaki!"
de jó is lenne! végre fejlődésnek indulna az ország :D
“ Ellenzékiek! Akkor április 3-án kormányváltás?”
Igen. Az 5. Orbán kormány váltja a 4.-et. 🙂
Kormánypárti vagyok.
Marton Schulz 2024.-re Európai Egyesült Államokat vizionál.
2014-ben bemesélted magadnak, hogy jobban élsz, de ugyanabban a hólyagos tapétás panelban ültél, mint előtte.
2018-ban elhitted, hogy előre jutottál, de ugyanúgy vegetás húsleves a vasárnapi menü savanyú paradicsomos, gépsonkás milánóival.
2022-ben is elhiszed, hogy jobban élsz, mint a németek, akikről meg vagy győződve, hogy csak azért nem fagynak halálra a lakásaikban, mert még előtte lefejezik őket a muszlimok.
Egy trágyaevő gomba gondolkodhat csak így.
Egyrészt szalmabábozol a kérdezővel.
Másrészt: Kinek jobb? Egy olyan ember, aki bár nem él jobban, de elhiszi, hogy jobban él, és elégedett, vagy egy olyen, aki egyfolytábanb szomorkodik amiatt, hogy nem él jobban?
8
"aki nem él jobban, de elhiszi, hogy jobban él"
Szerinted ez járható út? Ez tipikus despota gondolkodás. Biztosan 50 fölött lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!