Kire fogsz áprilisban szavazni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 18:53
11/23 anonim válasza:
Ellenzéki Összefogásra. Nekik van a legnagyobb esélyük leváltani a Fideszt, a többi alternatívával egyébként se vagyok elégedett.
12/23 anonim válasza:
Leváltod a Fideszt a Fidesz2-re. Sok értelme van.
13/23 anonim válasza:
Orrbefogva, de az ellenzéki összefosásra.
14/23 anonim válasza:
12-nem! A koaliciós kormányzás egy garancia arra, hogy nem fidesz 2 lesz. Ez nem jelenti azt, hogy jobbak lesznek, de nem fog tudni a gyógyszer annyira elgurulni, mint Viktorunk esetében, mert van 6 párt, akik vissza tudják húzni egymást. Itt a kérdés az, hogy mennyire fognak tudni hosszú távon együtt működni, amikor egy kbsztt kampány alatt is csiga lassúsággal kezdenek el döntést hozni, vagy együtt mozogni. Nekem inkább az a félelmem, hogy nehogy egy féléven belül szétessen a koalició és őnagygcije a kisablakon mosolyogva visszamásszék.
15/23 anonim válasza:
Szeretem a gyümölcsöket...Pl.: Narancs, madnarin.
Sajnos a zöldségeket mint a saláta, uborka nem igazán.
;)
16/23 anonim válasza:
Thürmer Gyulára!,vagy Bajnai Gordonra!
20/23 anonim válasza:
utálom Orbánt, de nincs más alternatíva, ha békében biztonságban akarunk élni!amíg Orbán van, minden van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!