Dk-sok, ha Márki-Zay nyeri az előválasztást, elmentek majd szavazni rá áprilisban?
Nem vagyok konkrétan DK-s, de Dobrev Klárára szavaztam, mert 12 év konzervatív, anti-szoc kormányzás után pont nem egy konzervatív, anti-szoc vezetésre van szükség.
Így a válasz: nem. Ez esetben az Igen Szolidaritásra szavazok.
Maximum a listás választáson lesz valamelyikük a listavezető a másik pedig a következő helyen lesz felírva. Na akkor mi értelme van ennek az egész hajtépésnek ?
A körzetekben azokra az elvtársakra szavazhatsz akiket ott indítanak.
akármelyikük is győz a dk a legnagyobb ellenzéki párt lesz.
plusz a dk a végletekig elkötelezett az összefogásban.
tehát ha nem megy el a dk szavazó, azzal elárulja az összefogást a dk t és végeredményben orbánra szavaz.
az 1. válaszolót meg nem értem.
ha márki győz, akkor miért következne konzervatív antiszoc kormányzás?
1. eleve a nullához közelítő mozgástere lesz az ellenzéknek jó ideig.
2. hiába lesz márki elől, a döntéseket kénytelenek lesznek a pártok közösen meghozni, akik nem konzervatív antiszocok éppen.
9
Egyelőre nem úgy néz ki, hogy lesz választás. A Fidesz most azért nem akar korlátozásokat bevezetni hogy ez a hullám áprilisban tetőzzön és így marad a veszélyhelyzet úgy meg nem lehet választást tartani. Aztán ahogy az ellenzéki összefosás végleg lejáratja magát megtartják a választást és sima 2/3 lesz megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!