Ki mit gondol erről a cikkről, mely a kormány gyűlölet-kampányában megfogalmazott állításokat, igyekszik megcáfolni?
Odáig olvastam, hogy Neuberger Eszter.
Egy szélsőségesen libsi csaj, a TASZ volt az ugródeszkája, meg az abcúg----
-- és igen, 444.hu is.
C-imádó firkálmányaival nyalta be magát a "függetlenliberális" sajtóba.
10.
Hát,tudod nem mindenkinek ismeretlen Neuberger Eszter neve.
C_gánymosdató lúvnya.Olvastam elég cikket tőle.
TASZ,ABCÚG,444.Jó kis karrierútja van.
Tipikus woke a nő.
Nem tudom még az írót kell-e szídni vagy már a kiírt kérdésre is lehet válaszolni.
Szerintem korrekt írás volt, úgy általában. Igyekeztek árnyalni a kormány pattogós propagandáját, sikerrel.
Ha kritikát kellene megfogalmaznom, az lenne, hogy hosszúra nyúlt a szöveg. Ez önmagában egyáltalán nem probléma, de lesznek olyanok, akiknek nincs idejük vagy türelmük végigolvasni, a végén már átlósan olvasnak mindent. Az ő érdekükben is jó lett volna olyan blokkokat tartani, amelyek összegző, rövid, tömör formátumúak. Lehetett volna egy kicsit több az olvasó felkészítését célzó tájékoztatás is. Akadt a szövegben néhány rész, amit egyes országokban akár pontatlan megfogalmazásnak is mondhatnának, de Magyarországon elmegy.
Mindenesetre nekem tetszett és örülök, hogy ilyen bátor írással mutatkoztak be. Remélem ugyanezzel a lelkesedéssel folytatják!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!