30% hus drágulás jön, nyert a fidesz?
5-10% bér emelések, 30% drágulás.
Egyébként minden 1re drágább mert semmit se ér a forint.
Az orbán hívők ezt is egy hatalmas eredménynek látják?
Szerintem ha levágnák a fejüket annak is örülnének, csak narancsos orbános baltával csinálják.
4/10
Na megjelentek az ős fideszesek, és megint megszakértették hogy: mer gyúúcsány jobb vóót?
Egyébként nem történt semmi ilyesmi szóval még hazudsz is.
Orbán nem hibázhat, bármi történik az soros hibája, minden másra ott a gyurcsány.
El kéne már ismerni hogy ez nem egy dübörgő gazdaság. Ez inkább egy pusztuló tolvaj diktatúra amit egy kisvasutas foci mániás elmebeteg irányít.
11#"El kéne már ismerni hogy ez nem egy dübörgő gazdaság. Ez inkább egy pusztuló tolvaj diktatúra amit egy kisvasutas foci mániás elmebeteg irányít."
Majd áprilisban meglátjuk, hogy a magyar választópolgárok mennyire értenek egyet ezzel a fröcsögéssel....🤔🤔
13# hogy jössz te ahhoz, hogy a vidéki/ falusi embereket "tudatlan birkáknak" nevezd??
Csak nem Márki Zay nyomdokaiba léptél?? Szégyelld magad!
"ma 11:26"
én pedig megmutassam a 2008as, meg a 2014es bérpapírom, mikor vontak többet, meg mennyit kaptam ugyanannál a cégnél? lehet meglepődnél...
14/15
Iszonyatosan buta vagy.
Megmutassam a 2008-as árakat?
Ezért nyer a fidesz mert a buta öregek mindent elhisznek.
De egyébként igen, mutasd meg.
15/17
Én meg látom hogy lassan 2x annyi minden
"Majd áprilisban meglátjuk, hogy a magyar választópolgárok mennyire értenek egyet ezzel a fröcsögéssel...."
választópolgárok ja:D te még hiszel a mikulásban, meg a télapóban?:D sose a választópolgárok fogják eldönteni, se egyik, se másik oldalon. hanem aki a nagyobb simlis, legyen az bal, vagy jobboldali. a választás már csak egy megjátszott színjáték, ámítás, hogy azt hidd van beleszólásod. a gazdagok meg politikusok játszótere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!