Hogy érzed: Hatásosak a vakcinák vagy sem? Van értelme hypoli a kormányoknak?
Figyelt kérdés
hypolni egy szelng. Annyit tesz, mint népszerűsíteni2022. jan. 10. 18:35
21/22 anonim válasza:
20! Nem lep meg, csak látod én most tényleg -mivel tényleg eü szakdolgozó vagyok, diplomás laboros, de ez részeltkérdés- szóval most lett volna alkalom, hogy tökös legyen ne csak egy kis netes szarcsimbók és elfogadja az ajánlatomat, névvel, arccal mindennel. Arról nem is szólva, hogy az állítólagos videót sem tudta prezentálni, szerintem már a kérdést sem nyitja meg, mert frusztrálja, hogy láttuk micsoda egy lúzer.
22/22 anonim válasza:
Amúgy csak érdekességképp mondom, hogy egy "természetgyógyász" család összes tagja bekerült a kórházunkba coviddal, mert ugye senki se oltatott, de így mindegyik, apu-anyu-nagyszülők csak a két gyerek úszta meg. komolyan nehezebben vészelték át "gyógyászék" -anyuka az intenzíven volt egy hónapig- mint azok, akik elvileg "egészségtelenül meg mérgeken" élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!